Marknadsassistent med goda kunskaper inom grafisk design, Norrort!

Marknadsassistent med goda kunskaper inom grafisk design, Norrort!

Är du en stjärna inom grafisk design och är på jakt efter ett extrajobb inom marknadsföring? Här är i så fall jobbet för dig, där du kommer vara med och ta fram material till både hemsida och inför kampanjer! Det gäller också att du har en annan huvudsaklig sysselsättning med ett relativt fritt schema, då du kommer att arbeta 2 heldagar i veckan i Sollentuna. Missa inte chansen till denna fina möjlighet att samla meriterande erfarenheter inom marknadskommunikation på ett trevligt företag som erbjuder frihet under ansvar!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en marknadsassistent med omgående start till ett företag i Sollentuna. Uppdraget är på deltid, ca 2 dagar i veckan, och tidigare konsulter i rollen (som nu tagit examen) har flexibelt fått förlägga arbetstiden under veckan. Du kommer att få ta stort eget ansvar och dessutom få ett eget kontorsrum! Det är mindre kontor, vilket gör att du snabbt kommer bli en del av teamet/personalstyrkan.

Start är omgående och det tar ca 30 min från centralen till deras trevliga kontor. Academic Work samarbetar sedan några år tillbaka med företaget och konsulterna har trivts mycket bra!

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du exempelvis få:
 • Skriva texter i marknadsföringssyfte kring företagets produkter
 • Arbeta med och utveckla företagens hemsida
 • Arbeta kreativt i grafiska program
Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kunden. Både Academic Work och företaget ser långsiktigt på samarbetet.

Vi söker dig som
 • Du som söker ska vara student med minst 1,5 år kvar av dina studier då vi ser långsiktigt på detta uppdrag. Du får gärna studera marknad eller kommunikation men det är inget krav.
 • Det är ett skallkrav att du har goda kunskaper i InDesign, Photoshop och MS-Office.
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska eftersom du kommer att arbeta med att producera texter på båda dessa språk.
 • Om du inte studerar men har ett annat arbete eller är egenföretagare på minst 50% är du också varmt välkommen att skicka in din ansökan.
 • Vi ser att du har ett stort intresse av området och det är meriterande om du har uppdaterat webbsidor och/eller utvecklat tryckmaterial tidigare.
Vi söker dig som är ambitiös, utvecklingsfokuserad och som trivs med att arbeta självständigt. Vidare har du förmågan att ta egna initiativ, har god problemlösningsförmåga samt en stark kreativ förmåga.

Motivera i din ansökan på vilka sätt du lever upp till krav, meriter och personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 2 heldagar i veckan
 • Placering: Sollentuna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med marknadsföring och försäljning av visuella kommunikationsprodukter. Majoriteten av deras kundföretag finns inom den grafiska industrin och kontorsfackhandeln. Företaget har funnits i drygt 20 års tid, har sex stycken anställda och sitter i mycket fina lokaler i norrort.