Junior webbsupport till villaägarna!

Junior webbsupport till villaägarna!

Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta i en öppen och driven organisation där du kommer få vara en del av en förändringsresa? Är du nyexaminerad inom IT och har ett intresse för webbutveckling och webbanalys? Academic Work söker just nu för Villaägarnas räkning två juniora webbsupport med start omgående. Sök tjänsten nu då urvalet sker löpande vilket innebär att du som söker först har störts chans till att få tjänsten.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Villaägarnas räkning två juniora webbsupport som kommer att bidra med att driva organisationen framåt inom det digitala. I och med att organisationen expanderar behövs nu förstärkning i IT-teamet. Villaägarna är en driven organisation som arbetar för alla villaägare i Sverige där de erbjuder expertrådgivning, olika förmåner och finns där som ett stöd inför alla möjliga händelser kring ägandet av villa.

Villaägarna söker en digitalt van person med intresse för webbutveckling och webbanalys. Du kommer stötta samt arbeta nära dina kollegor i IT-teamet som i dagsläget består av 3 personer. Du kommer även ha ett tätt samarbete med webbredaktionen och medlemsservice där du tillsammans med ditt team har en betydande roll för hela verksamheten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Villaägarna. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer supportera och arbeta tight med medlemsservice och webbredaktionen på ett väldigt varierande sätt. Du kommer även arbeta mycket med olika föreningar där du kommer bidra med kunskap inom funktionalitetoch hur de bygger på bästa sätt. Vidare kommer du ha mycket kundkontakt externt samt agera nyckelspelare till flera inom den interna verksamheten. Du kommer bli erbjuden en varierad roll och få vara en del av den förändringsresa företaget står inför.

Du kommer till exempel att:
 • Få lära dig samt arbeta med Episservers molntjänst
 • Arbeta med att bygga webbsidor, förbättra och vidareutveckla webbplatsen och dess innehåll
 • Undervisa inom ditt expertområde
 • Skriva användarmanauler och lathundar
 • Genomföra felanalys och tester
Tjänsten passar dig som vill arbeta på en arbetsplats i mitten av en förändringsresa som även speglar organisationens kultur där nya strukturer sammanförs med gamla. Här spelar du en stor roll i ett sammansvetsat kompetensteam och din roll kommer vara avgörande för organisationens utveckling och framgång. I och med den frihet som finns i rollen finns på sikt stora utvecklingsmöjligheter att nisha dig inom det du tycker är roligast.

Vi söker dig som
 • Har relevant universitets eller högskoleutbildning inom IT-området
 • Talar flytande svenska i tal och skrift samt behärskande av engelska
 • Har ett stort intresse för webbutveckling och webbanalys
Det är meriterande om du
 • Har kunskap i Episerver eller liknande content management system-plattform
 • Har läst kurser inom UX där du fått kunskap i användarvändlighet och design
 • Har ett intresse för och/eller kunskap inom digitala medier
Som person har du en pedagogisk förmåga då du kommer behöva agera supportstöd till hela organisationen och därför anpassa din support utefter olika individers kunskap, personlighet och erfarenhet. I och med organisationens förändringsresa ser vi även att du är en flexibel person som prestigelöst löser problem utefter vad som behöver prioriteras. Du har vidare en analytisk förmåga då du greppar helheten i komplexa situationer och ser grundorsaken till problem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Långsiktigt heltidsuppdrag, konsultuppdrag sex månader som sedan leder till förlängning eller överrekrytering förutsatt att samarbetet fungerar bra
 • Placering: Sollentuna - bra kommunikation med pendeltåg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Villaägarnas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Villaägarna är en svensk ideell och partipolitiskt obunden konsument- och intresseorganisation för boende i och ägare av småhus, vilket omfattar både villor och fritidshus. Förbundet har som mål att påverka bostadspolitiken, ge råd och upplysningar samt att i samarbete med leverantörer erbjuda medlemmar förmåner som förbättrar villaboendets villkor.