Lagerchef till ATAs centrallager i Sollentuna

Lagerchef till ATAs centrallager i Sollentuna

Om tjänsten

B3P är ett bemanning- och rekryteringsföretag som sätter prestation i fokus. Vi söker ständigt nya duktiga medarbetare som värderar sitt arbete och yrkesroll. I samarbete med ATA söker vi nu en Lagerchef till ATAs centrallager i Sollentuna.

ATA har 50 års erfarenhet av trafiksäkerhet och vägarbetsutrustning. ATA är rikstäckande med huvudkontor i Sollentuna. Företaget omsätter ca 230 miljoner och har totalt 110 anställda. ATA ingår i industrikoncernen Hill & Smith Holdings PLC med huvudkontor i England. Läs gärna mer på www.ata.se och www.hsholdings.com.

Som lagerchef på ATA kommer du att ha personalansvar över ca 10 personer och leda både det operativa och strategiska arbetet på centrallagret i Sollentuna men även verka som inspiration för andra depåer runt om i Sverige.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en person som ser dig själv som en lagspelare med goda ledaregenskaper. Du bör vara en van och tydlig, men lyhörd kommunikatör som förväntas föregå med gott exempel och följa devisen ”att leva som du lär” både vad gäller närvaro samt ordning och reda.

Som lagerchef på ATA behöver du kunna kombinera samt växla mellan att behöva ställa krav på din omgivning samtidigt som det är viktigt att sprida engagemang och uppmuntra dina medarbetare till att ta egna initiativ.

För att lyckas i rollen som lagerchef hos oss tror vi också att du är en fena på problemlösning, gillar att utveckla och effektivisera sättet du och din avdelning jobbar på samt har en dokumenterad samarbetsförmåga då många andra delar av ATA är beroende av hur lagerverksamheten fungerar.

Du erbjuds

Heltidsarbete om 100% med tillämpad provanställning.
Arbetstider 7-16.
Tjänsten tillsätts när vi funnit rätt person.

Ansökan

Denna rekrytering görs av B3P i samarbete med ATA, alla ansökningar hänvisas därav till B3P.

B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila isabelle@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar eller CV:n via mail, endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)