Vi söker en kvalitetsmedveten produktionstekniker med fokus på digitalprint till vår...

Vi söker en kvalitetsmedveten produktionstekniker med fokus på digitalprint till vår...

ATA befinner sig i en spännande expansionsfas och nu vill vi sträva efter att leverera produkter och tjänster som genomsyras av bästa kvalitet. Därför utökar vi nu vårt produktionsteam med en produktionstekniker med fokus på digitalprint.

Som en del av ATA:s produktionsteam arbetar du, i enlighet med våra värderingar (Aktning, Tydlighet och Ansvarstagande), både praktiskt och teoretiskt med att ta fram trafiksäkerhetsfrämjande produkter så effektivt som möjligt. Arbetet sker dagtid (7-16) på ATA:s produktionsavdelningi Sollentuna.

Om rollen:

Som produktionstekniker på vår produktionsavdelning kommer du att ansvara för det operativa digitala print- och skärarbetet av folie- och reflexdekaler samtidigt som ett stort fokusområde kommer att vara att kvalitetssäkra produktionen och jobba med utveckling av våra produktionsprocesser.

ATA tillverkar en mängd olika produkter, däribland trafikskyltar och skyltbärare till vikarmskassetter, takskyltar och krockskydd (TMA). Gemensamt för all tillverkning är att du måste förstå och granska produkten och arbetsbeskrivningen under hela produktionsprocessen för att säkerställa att slutproduktens kvalitet uppfyller organisationens krav.

Vem är du?

Vi söker dig som har god förståelse för industriell tillverkning och erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Vi ser att du har förmågan att arbeta fokuserat mot satta deadlines under eget ansvar, är engagerad och noggrann i ditt utförande och i dokumentation av utförda moment. Du har god datorvana och har erfarenhet av att arbeta med pre-press-liknande processer. Kunskap i Adobe Illustrator är ett krav. Vi lägger stor vikt vid att du arbetar på ett organiserat sätt som är överblickbart för andra, samt att du följer företagets riktlinjer och säkerhetsprinciper.

Meriterande är om du har vana av att arbeta i affärssystem som Jeeves och AviX samt program som Roland VersaWorks och SAi Production Manager.

Vi är ett team som stöttar och hjälper varandra i arbetet, därför ser vi att du har en hög nivå av social kompetens och är en positiv lagspelare.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (5 dagar kvar)
Visa var