Nu utökar vi vårt TA-team i Sollentuna med ytterligare en TA-planerare

Nu utökar vi vårt TA-team i Sollentuna med ytterligare en TA-planerare

Om tjänsten

Rollen som TA-planerare (TA=trafikanordning) innebär att du ska hjälpa våra kunder att upprätta och leverera godkända trafikanordningsplaner som i sin tur ofta är en del i en helhetslösning för kunden där vi säljer och hyr ut material samt genomför trafikavstängningar på entreprenad.

I dina arbetsuppgifter som TA-planerare ingår det att stämma av med kunden om deras behov, rita upp TA-planer samt söka tillstånd hos kommunen eller andra väghållare och få dessa beviljade. Du agerar som ATAs tekniska expert gentemot kunden och det är så vi vill bygga ATAs varumärke - att genom vår kompetens och kunskap bli det naturliga valet av helhetslösningar för kunden.

Arbetstiden är vanligen 7-16 men i tjänsten ingår ibland även helgarbete eller arbete på obekväm arbetstid. Arbetet kommer att vara omväxlande och ingen dag kommer att vara den andra lik. Du kommer att utgå från vår depå i Sollentuna.

Din profil
Vi söker dig som letar nya utmaningar i karriären och trivs med att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Meriterande för tjänsten är om du har CAD-erfarenhet och tidigare erfarenhet från trafiksäkerhetsbranschen eller har jobbat med vägentreprenader. Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad samtidigt som du har en rådgivande och vägledande attityd. Att vara TA-planerare innebär i många fall att du har en säljande roll där chansen till ny- eller merförsäljning är stor och vi önskar därför en kollega som har ett genuint intresse för affären och tycker att det är roligt med mycket kundkontakt. Krav för tjänsten är att du har B-körkort och talar och skriver svenska.

Vi lever i ett mångkulturellt samhälle som vi också vill avspegla i vår personalsammansättning. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande samt sökande med invandrarbakgrund.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Depåchef: Christopher Hellerstedt på 010-440 72 63 eller

Projektchef Staffan Engström på 010-440 72 53 eller skriv in en fråga i chaten.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (24 dagar kvar)