Om tjänsten

B3P är ett bemanning- och rekryteringsföretag som sätter prestation i fokus. Vi söker ständigt nya duktiga medarbetare som värderar sitt arbete och yrkesroll. I samarbete med ATA söker vi nu en KMA-ansvarig till ATAs huvudkontor i Sollentuna.

ATA har 50 års erfarenhet av trafiksäkerhet och vägarbetsutrustning. ATA är rikstäckande med huvudkontor i Sollentuna och med filialkontor i Segeltorp, Örebro, Jönköping, Falun, Eslöv, Västerås, Göteborg och Drammen (Norge). Företaget omsätter ca 230 miljoner och har totalt 110 anställda.
ATA ingår i industrikoncernen Hill & Smith Holdings PLC med huvudkontor i England. Läs gärna mer på www.ata.se och www.hsholdings.com.

Som KMA-ansvarig på ATA kommer du att ansvara för ATA:s kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete i hela organisationen. Både löpande i det systematiska arbetsmiljöarbetet med dagliga frågor, men även i förbättringsarbeten där ATA avser att under 2018 certifiera verksamheten i enlighet med OHSAS 18001.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom områdena kvalitet och miljö. Du har cirka tre till fem års erfarenhet av arbete med kvalitets-, miljö-och arbetsmiljöfrågor. Du bör även ha god kunskap om ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

Som person är du drivande och engagerad och du har den känsla för struktur och systematik som krävs för en roll som denna. Du har integritet och du är trygg i dig själv Du är van att arbetat i Office-paketet samt har goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Du erbjuds

Tillsvidare anställning 100% (med tillämpad provanställning)

Arbetstid 8-17 med möjlighet till flextid

Ansökan

Denna rekrytering sköts av B3P i samarbete med ATA, alla ansökningar hänvisas därav till B3P.

B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila isabelle@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar eller CV:n via mail, endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 aug (17 dagar kvar)