Vi söker servicefokuserad Receptionist

Vi söker servicefokuserad Receptionist

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en glad och framåt Receptionist till en av våra kunder i norra Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ta emot kunder, svara i telefon och hålla ordning i företagets lokaler. Du hanterar även vissa administrativa uppgifter och tar emot bud. Som receptionist har du omväxlande arbetsuppgifter med mycket personlig kontakt med både besökare och medarbetare.

Tjänsten startar omgående och arbetstiderna är 06:00-14:30. Kontoret ligger i norra Stockholm.

Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att din anställning blir hos oss på 2Complete men du arbetar hos vår kund.

Din profil

Vi söker dig som brinner för service och som trivs med att vara ansiktet utåt för ett företag på ett professionellt sätt. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av att ha arbetat i reception samt att du kommer med goda referenser Du är en person som gillar att arbeta med flera olika uppgifter och vi ser även att du jobbar strukturerat och kan prioritera dina arbetsuppgifter. För att trivas i denna tjänst så bör du vara prestigelöst och din drivkraft i ditt arbete är att vara andra behjälplig. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och ha mycket goda IT-kunskaper. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och är en duktig administratör.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 08-4454344 alt. siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.