Junior bilmekaniker till Kista

Junior bilmekaniker till Kista

Dina arbetsuppgifter

Är du utbildad mekaniker och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du vara på en arbetsplats där du har möjlighet att arbeta på lång sikt och ha stora utvecklingsmöjligheter? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi söker just nu dig som vill arbeta som mekaniker på vår kunds rekondavdelning i Kista. Ni kommer vara ett team om två personer som arbetar som mekaniker på en avdelning med totalt 14 stycken anställda. I och med att ni endast är två mekaniker kommer din roll vara bred och arbetsuppgifterna varierande. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att serva bilar, göra enklare reparationer och tillbehörsmonteringar av personbilar från olika varumärken.

Tjänsten är en heltidsanställning på sex månader med start i början av år 2020. Det kommer börja som ett konsultuppdrag där tanken är att du på sikt ska bli överrekryterad till vår kund. Dina arbetstider är 07.00-16.00, måndag till fredag.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann, hjälpsam, effektiv och trivs att arbeta i grupp. Vi söker dig som är utbildad fordonsmekaniker. B-körkort är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift då det används i den dagliga kommunikationen. Det är meriterade om du tidigare arbetat som mekaniker.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-045 99 04 eller Louise@2Complete.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju