Anbudsingenjör till spännande kund i Sollentuna

Anbudsingenjör till spännande kund i Sollentuna

Dina arbetsuppgifter

I rollen som anbudsingenjör för sektor Infra så är du en nyckelperson i hela anbudsprocessen som du driver från förfrågningsunderlag, kalkylering till färdigt anbudsförslag. I rollen kommer du att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Bevakning av upphandlingar inom affärsområdet Infra
  • Sammanställning av anbud via interna kanaler samt kunders plattformar
  • Sortera, prioritera samt skatta anbudsförfrågningar utefter typ, sammansättning, strategiska beslut samt region
  • Tidvis kundbesök för skattning/uppmätning/mängdberäkning inför anbudslämning
  • Säkerställa att samtliga Anbud /offerter görs i enlighet med de regelverk, normer och avtal som gäller, men även i linje med ATA:s egna värderingar och erfarenhet
  • Delta och arbeta aktivt för att integrera kalkyl och offertarbetet i affärssystemet Jeeves
  • Uppföljning av uteliggande anbud. Analys av ej vunna anbud
  • Riskbedömning och identifiering av utvecklingsmöjligheter inom Anbudsarbetet
  • Nära samarbete med Sälj-, projekt- och inköpsfunktioner inom företaget.
  • Tydlig överlämning av vunna anbud till utsedd projektledare
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av vår kund. Du kommer att bli en del av ett bolag som ger stora utvecklingsmöjligheter och en god möjlighet att påverka.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik samt arbetslivserfarenhet i liknande roller, företrädesvis som kalkylator, entreprenadingenjör eller likvärdigt. Du har en god marknadsförståelse och kunskaper inom relevanta regelverk som AMA, VGU, TRVK etc. Det är högt meriterande med tidigare erfarenhet inom trafik- och vägmiljö. Du är flytande i skrift och tal i både svenska och engelska samt har B-körkort.

Som person vill vi att du är driven, prestigelös och positiv. Det är självklart för dig att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du driver ditt eget arbete självständigt och du motiveras av att se resultat. Vidare ser vi gärna att du har en stor förståelse för affären och ett högt kundfokus i alla dina processer. Noggrannhet och struktur är dina ledord och faller det sig naturligt för dig att arbeta aktivt för rutin- och processförbättringar.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervju.