Coop Sollefteå -Vice Butikschef

Coop Sollefteå -Vice Butikschef

Vi söker en Vice Butikschef till Coop Sollefteå!

Hos oss står värdskap och matglädje i fokus och vi brinner för service och försäljning. Vill du bli en del i vårt lag?

Tjänsten som vice butikschef är en tillsvidareanställning på heltid, inklusive kvällar och helger. Löpande urval för intervjuer under ansökningstiden.

Det är du som är ansvarig då butikschefen inte är på plats! Som vice butikschef har du i samråd med butikschef ansvar för att den dagliga driften fungerar optimalt. Du bidrar till att ni säljer med lönsamhet, att ni trivs och känner engagemang i jobbet. I samråd med butikschefen jobbar du med utveckling och ständig förbättring.

Din vardag kommer att bestå av kunder och medarbetare. Kunderna ska mötas av en fräsch välskött butik med matglädje, inspiration och ett gott värdskap varenda dag från dig och övriga medarbetare. Det krävs att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Visste du att vi har fler än 80 butiker? Lyckas du väl med ditt uppdrag finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget i form av enskilda insatser men också av olika utvecklingsprogram. Vill och har du potential att växa kan du göra det hos oss!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Frågor och facklig kontakt
Butikschef, Isak Lindström, 0620-577 01
Handels kontakt, Mattias Rustan, 076-724 7665

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord, vår organisation och vårt hållbarhetsarbete.


Din styrka är att utveckla dig själv, dina medarbetare och butiken! Du kan branschen och du har erfarenhet av ledarskap.

Mer info
Område Sollefteå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.coop.se/coopnord
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver fler än 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?