Hoppa till innehåll
Ansök nu
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Bilbolaget i Sollefteå söker en Säljare!
Vi söker en säljare med fokus på försäljning av nya Volvo/Ford och begagnade bilar. Vi söker dig som är en erfaren, kreativt driven säljare med stark säljprofil. Vi tror att du i dag jobbar med försäljning av kapitalvaror i någon form eller har dokumenterad erfarenhet av kundbearbetning och försäljning.

Som personbilssäljare blir din huvuduppgift att:
  • Sälja nya Volvo/Ford och begagnande bilar till privata kunder och företag.
  • Aktivt jobba med uppsökande verksamhet.
  • Planera och delta vid kundträffar och marknadsaktiviteter.
  • Försäljning av företagets tjänster (Serviceavtal, Volvokort m.m)
Du ser det som naturligt att ta ditt ansvar för försäljningsmålen, du trivs med att utveckla relationer med människor och motiveras av att arbeta resultatinriktat. Du arbetar tillsammans med ytterligare säljare i bolaget samt försäljningschefen. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna bästa service och tillgodose deras behov vid bilköp.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval och intervjuer löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slutdatum.
Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Göran Sahlén på
0611-521026 eller via goran.sahlen@bilbolaget.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare