Hoppa till innehåll

Fordonsmekaniker till Berners i Sollefteå

Är du utbildad fordonsmekaniker eller har erfarenhet från fordonsbranschen? Vi på Berners behöver fler mekaniker till vår nyöppnade verkstad i Sollefteå! Ta chansen att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv bransch.

Om jobbet

Som mekaniker har du ett omväxlande arbete där du inledningsvis arbetar med lättare servicearbete och allteftersom får mer avancerade arbetsuppgifter medan du vidareutbildas och utvecklas i yrket. Har du redan en lång erfarenhet och kunskap värdesätter vi det högt och du ställs direkt inför mer komplexa arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter:
  • Servicearbeten
  • Reparationsarbeten och elarbeten
  • Diagnoser och felsökning av bilar

Om Dig


Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Du har också ett stort tekniskt intresse för bilar och är stolt i ditt yrkesutövande. B-körkort är ett krav.

Om verkstan i Sollefteå

Verkstan i Sollefteå är en av våra mindre verkstäder med tre mekaniker och en servicerådgivare. Nu behöver vi bli fler för att möta efterfrågan från våra kunder! Ni har ett tätt samarbete där du snabbt blir en viktig kugge för att lösa kundens problem!

Berners Bilverkstad i Sollefteå kommer inom kort att vara auktoriserade för våra märken inom VW-koncernen, men vi välkomnar alla kunder oavsett bilmärke.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
  • Månadslön och kollektivavtal
  • Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
  • Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
  • Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
  • Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
  • Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE
Arbetstider

Ansökan: Ansökan är öppen till 26/11, vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Vi ser fram emot din ansökan!
Berners Bilverkstad i Sollefteå AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 jan. 2024 (38 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Berners som bolag grundades 1925 och är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län. AB Berner & Co är moderbolaget i koncernen.
https://www.berners.se/anlaggningar/solleftea

Liknande Jobb