Mekaniker/Tekniker

Mekaniker/Tekniker

Mekaniker/Tekniker
Vi behöver förstärka vår serviceorganisation med en Mekaniker/Tekniker med inriktning på Nissan, är man inte redan utbildad i märket så är målsättningen att utbildas till Nissan Master tekniker. Därför erbjuder vi nu rätt person anställning i ett trevligt arbetslag tillhörande vår verkstad. Vi söker en tekniker som uppskattar att arbeta i ett mindre gäng om 5 st mekaniker och 3 st bilplåtslagare.
Märken vi är auktoriserade för. BMW : Subaru : Nissan : Citroen.

Personliga egenskaper
Vi sätter kunden i högsta fokus, därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du är prestigelös och har en förmåga att bygga relationer. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Ansökan
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka därför din ansökan redan idag! Skicka ansökan till butik@winterqvist.se, tryck på "Ansök nu

Eller kontakta
Fredrik Winterqvist 070-6502722
Magnus Näsman 070-5518024

Tveka inte att söka detta jobb då vi är en mindre grupp där mekanikerna är med i planering och utveckling av företaget.
Mer info
Kontaktperson Magnus Näsman
Telefon 070-5518024
Område Sollefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserade för Bmw, Citroen, Nissan och Subaru i Sollefteå sedan 2000. Vi är idag 12 anställda och omsätter ca 23 miljoner/år även med egen plåtverkstad.