Vill du jobba som bilskadereparatör?

Vill du jobba som bilskadereparatör?

Vi söker nu efter dig som vill arbeta som bilskadereparatör på skadeverkstaden hos Bilbolaget i Sollefteå. Har du intresse för bilar och är sugen på en ny utmaning? Du kan du vara rätt för det här uppdraget!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta med skadereparationer och plåtskador hos vår partnerkund Bilbolaget i Sollefteå. I denna roll arbetar du med allt från enkla reparationer till lite större strukturskador och måttriktning av karosseriskador.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av StudentConsulting, och arbetar hos Bilbolaget som uthyrd konsult. Som konsult har du samma förutsättningar som Bilbolagets egna anställda. Tjänsten är på heltid, med inledande visstidsanställning, som startar så snart som möjligt.

Arbetstiderna är vardagar 7:00-16:15. På detta uppdrag tillämpar vi samma kollektivavtal som Bilbolaget, nämligen Motorbranschavtalet.

Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ta därför chansen och sök redan idag!

Detta söker vi:

Du som söker har:
  • Erfarenhet av att arbeta med bilar, gärna som mekaniker eller plåtslagare
  • Genuint intresse för utvecklingen inom bilbranschen
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska
Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av att jobba som plåtslagare samt att du är van att Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av plåtskador. Vi önskar dock att du är van att arbeta med bilar, och kanske är mekaniker i grunden. Bilbolaget kommer att lära upp rätt person i skadeverkstaden, men det är en stor fördel om du har erfarenhet av att utföra enklare bilskadereparationer sedan tidigare. Det är också meriterande om du även kan laga plast samt byta glas.

Vi vill att du som söker är en självständig och ansvarstagande person. Kundkontakt är en del av tjänsten och du behöver därför kunna svenska flytande i tal och skrift.
Mer info
Område Sollefteå
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 aug 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com