Rådomsgården AB söker en verksamhetschef!

Rådomsgården AB söker en verksamhetschef!

Rådomsgården är ett privat äldreboende i Helgum, Sollefteå kommun. Det drivs i aktiebolagsform där ägarskapet huvudsakligen utgörs av invånare i bygden.

Verksamheten har pågått sedan 1994 och är ett särskilt boende med avtal med Sollefteå kommun om 14 fasta platser och 3 korttidsplatser. Rådomsgården ligger vackert i naturnära miljö och har cirka 20 medarbetare. Förutom sjuksköterskor och undersköterskor arbetar här en ekonom och en vaktmästare. I vårt eget kök tillagas maten från grunden av våra kockar. Ledstjärnan är god omvårdnad som utgår från de boendes individuella behov.

Vi söker nu en verksamhetschef på 75-100 % med tjänstgöring dagtid måndag-fredag. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och leda verksamheten. Här får du korta beslutsvägar och stor frihet i ditt arbete! Arbetet sker i nära samverkan med styrelsen. Som verksamhetschef har du ansvar för personal, rekrytering och ekonomi.

Du som söker behöver ha relevant utbildning inom området, exempelvis sjuksköterska eller socionom. Du behöver också ha kunskap om den lagstiftning som styr verksamheten. Tidigare erfarenhet av chefs- och ledarskap är ett krav och tidigare arbete inom äldreomsorg är meriterande. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och trygg i dig själv.

Tillträde, lön och tjänstgöringsgrad efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta styrelseordförande Madelene Styrman, 070–2680452

Välkommen med din ansökan till madelene@ts-ab.se

Läs mer om Rådomsgården på www.radomsgarden.se

Kvalifikationer:
Arbetslivserfarenhet
Föreståndare, äldreboende -
1-2 års erfarenhet

Utbildning
Krav:
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk
Krav:
Svenska

Körkort
Krav:
B
Mer info
Kontaktperson Madelene Styrman
Telefon 0702680452
Email Mejla Madelene Styrman
Område Sollefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (14 dagar kvar)