Biträdande Säljchef till Sollefteå

Biträdande Säljchef till Sollefteå

Jobbeskrivning

Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad Säljchef till vår anläggning i Sollefteå

Som Säljchef ansvarar du för kundmötet i butiken samt säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar. Som biträdande Säljchef kommer du att vara ett stöd för ordinarie Säljchef och hoppa in i dennes ställe under frånvaro.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som älskar försäljning och har goda ledaregenskaper. Du driver verksamheten på ett effektivt och glädjefullt sätt mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska. Med ett tydligt säljfokus motiverar och inspirerar du din personal och naturligtvis tror du på, och vill arbeta för ett kedjeföretag i utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av bensinbranschen eller av arbete som butikschef.

Anläggningen har följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, kiosk, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall, biltvätt samt lastbils- och släpvagnsuthyrning. Känner du igen dig i beskrivningen inspirerande, säljande och målfokuserad? I så fall söker du tjänsten som Säljchef via vårt rekryteringsverktyg.

B-körkort är ett krav.

För frågor om tjänsten kontakta Säljchef, Simon Duvemo på mail: Simon.Duvemo@okq8.se

Vi erbjuder

OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats att utvecklas i. Här arbetar människor i alla åldrar! Våra värderingar öppen och ärlig, leverans, kompetens och kundfokus präglar vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att utvecklas.

Arbetstid

Den här tjänsten är en heltid med skifttjänstgöring.

Ansökan

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vårt ansökningssystem. Som en del av vår rekryteringsprocess kan du få komma att få göra ett screeningtest som är anpassat för tjänsten.

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.
Mer info
Kontaktperson Simon Duvemo
Telefon 0725820492
Område Sollefteå
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.okq8.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och marknadens största företagserbjudande tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse - nu och i framtiden.