Vi expanderar i Sollefteå och söker elektriker

Vi expanderar i Sollefteå och söker elektriker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Är du en erfaren vass elektriker som vill vara med på vår tillväxtresa? Vill du vara en nyckelperson i uppbyggnaden av verksamheten på orten? Då är det här jobbet för dig!
Om ditt nya jobb:

Vi är den nyöppnade expanderande avdelningen som har varierande uppdrag av varierande storlek. Vi är ett tight team som jobbar ihop för att på bästa sätt möta våra kunders behov. Vi alla tar ett stort ansvar för vårt bidrag till teamet.

Om dig som vi söker:

Vi söker dig som är en erfaren elektriker som kan se till helheten, kan leda och fördela uppgifter. Vi vill att du gillar att ta ledningen, som vill ta ansvar, är flexibel, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor och att hålla en bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet.

Om det vi erbjuder:

Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är otroligt stolta över vår 1:a placering på organisationen Universums lista över Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring; Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.; Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.; För förmånliga priser hyra boende vårt boende i Sälenfjällen; Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog; Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget. Som elektriker hos oss kan du vid behov få erbjudande om servicebil som du också får använda utanför arbetstid.

Om oss:

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vi har uppdrag inom el med entrepenader, industri och service, hiss, fastighetsautomation, säkerhet, instrument och mekaniskt underhåll. I Sollefteå är vi fem personer som jobbar tillsammans med våra uppdrag.

Om Midroc kulturen:

Vår gemensamma företagskultur är viktig för oss. Vi sammanfattar vår Midroc-kultur så här: Vi vet våra mål; Vi gör som vi säger; Vi har en öppen dialog; Vi skapar resultat och utveckling; Våra medarbetare är vår viktigaste resurs där vi utvecklar och engagerar våra medarbetare utifrån hennes eller hans förutsättningar samtidigt som vi skapar en god arbetsmiljö.

Låter det som en miljö du vill jobba i?

När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där karriärvägarna är många. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Ta nu chansen och bli en del av Midroc Electro. Registrera din ansökan så snart som möjligt. Sök i dag!

Vi ser framemot att höra från dig!

Till rekryterings- och bemanningsföretag ber vi er att inte höra av er. Vi har gjort vårat val av rekryteringsvägar.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Sollefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (13 dagar kvar)