Truckförare till kund i Sollefteå Kommun!

Truckförare till kund i Sollefteå Kommun!


Arbetsuppgifter

Arbetet består av att med motviktstruck sortera plantagelådor till och från produktion.
Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde.


Formell kompetens


B-körkort och tillgång till bil.
Truckkort B
Erfarenhet av truckkörning med motviktstruck

Meriterande

Intresse för odling
Vana av produktionslinjer

Personliga egenskaper

Du är en social person som gillar att arbeta i grupp och har en god samarbetsförmåga. Du visar engagemang i ditt arbete och är den som gillar att vara aktiv.

Omfattning

Uppdrag från v. 27, med goda möjligheter till förlängning - Omfattningens längd kan variera beroende på arbetsbördan på arbetsplatsen.

Arbetstid

Dagtid vardagar 07:00-16:00

Tillträdesdag

Omgående


Information


Både Lernia och vår kund arbetar aktivt för att arbetsplatsen ska ha en mångfald gällande både kön, ålder och annan bakgrund.

Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi har hittat rätt personer. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta Thomas Nygren, thomas.nygren@lernia.se.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Sollefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 25 juli 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund som ligger i Näsåker.