Vi söker efter flexibla lastbilsförare med YKB

Vi söker efter flexibla lastbilsförare med YKB

Passar det här in på dig eller någon du känner?
Sök eller tipsa om jobbet redan nu så hör vi av oss!


Dina arbetsuppgifter

I rollen som förare kommer du att jobba med diverse transporter mot olika uppdrag eller uppdragsgivare, även arbete på annan ort kan förekomma. Du ska kunna vara flexibel i din 40 timmars vecka, tiderna kan ligga olika över veckan och helgarbete kan förekomma.

Vi erbjuder upplärningstid och goda utvecklingsmöjligheter i ett växande team.

Om dig

Du är en serviceinriktad och social person som gillar att köra lastbil med diverse uppdrag. Du har vana av diverse inom branschen, gärna med erfarenhet av plogning samt beläggningsarbeten. Du är flexibel, ansvarstagande, självgående, van att ta i, noggrann.

Maskinförarbevis för kran, grävare eller hjullastare är en önskvärd merit.

För att vara den vi söker har du YKB för lastbil med släp (C och CE). Ytterligare förarbevis, giltigt digitalt förarkort, arbete på väg nivå 1 & 2 och SIK-certifiering är meriterande.
Du har erfarenhet av liknande arbete och behärskar svenska i tal och skrift.

Du är kunnig och självgående inom området, kunna arbeta självständigt, vara noggrann, flexibel och vara beredd på att ingen dag är den andra lik. Du är en person som vill vara med att utveckla dig själv samt företaget. Du är serviceinriktad och ansvarsfull med förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra på ett strukturerat sätt.
Mer info
Kontaktperson Charles Vorman
Telefon 070-6222613
Email Mejla Charles Vorman
Område Sollefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.feka.se
Sista ansökningsdag 4 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FEKA Partner är ett företag med korta beslutsvägar och familjär stämning. Vi säljer tjänster inom 6 olika verksamhetsområden: El, Säkerhet, Kyla, Entreprenad, Kontor och Fastighet. Företaget har för närvarande ca 30 st anställda i Sollefteå. Vi jobbar med alla typer av kunder, allt från kraftbolag till privatpersoner.

Som anställd hos oss erbjuds du en roll i ett öppet företag där rak kommunikation prioriteras högt. Ambitionen är att varje medarbetare ska kunna känna delaktighet, personligt inflytande och engagemang i verksamheten. Hos oss får du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad.

Mera information om FEKA, besök oss på http://www.feka.se eller på Facebook https://www.facebook.com/FekaPartner