Drifttekniker Adven i Sollefteå

Drifttekniker Adven i Sollefteå

Drifttekniker sökes till Advens värmeanläggningar i Sollefteå

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens vatten- och energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar lösning som vi utvecklar, bygger och driver tillsammans med våra kunder.

Advens Region Norrland ansvarar för drift och underhåll av vår verksamhet inom fjärrvärmenäten i Sollefteå, Bollstabruk, Långsele, samt drift av Totalvärmeanläggningar i området kring Sollefteå. Då en av våra medarbetare byter arbetsuppgift inom Adven söker vi en ansvarstagande Drifttekniker som är redo att anta utmaningen att leverera enligt de krav som kunderna har på oss som energileverantör. Med den spännvidd av anläggningar som ryms inom vårt ansvar, finns stora möjligheter att erbjuda varierande och intressanta arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Drift, tillsyn, rondering, styrning och övervakning av produktion och distributionssanläggningarna dagtid
  • Beredskap på produktion och distributionsanläggningarna med schemalagt helgarbete
  • Driftuppföljning och analys
  • Kontinuerlig utveckling och att optimera driften enligt uppsatta nyckeltal
  • Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningarna
För att lyckas i den här rollen

Vi letar efter dig som har erfarenhet av fjärrvärme och/eller processindustri, främst med avseende på drift alternativt el, styr och regler.

Du är driftingenjör, drifttekniker, elektriker eller motsvarande och har god erfarenhet av att arbeta i driftrelaterad IT-miljö samt goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du en öppen, målinriktad och prestigelös person, som växer med ansvar och som självständigt drar ditt strå till stacken. Du har lätt för att se att samarbete och förmåga att balansera mellan helhetsbild och noggrannhet på detaljnivå är avgörande för framgång. Du är proaktiv och drivande i ditt arbete och agerar på eget initiativ till att utveckla den verksamhet du medverkar i.

Vidare har du god förmåga att kommunicera, såväl både i tal och skrift, på både svenska och engelska.

B-körkort är ett krav eftersom beredskapstjänstgöring ingår i uppdraget.

Du kommer att bli en del av:

Du får chansen att vara med på vår starka tillväxtresa. Adven är ledande i Sverige inom sin nisch där man bygger, äger, driver och övervakar anläggningarna i egen regi. Hos oss är SAFETY-arbete högt prioriterat vilket vi ser som en självklarhet att du tillämpar i ditt arbete.

Arbetsmiljö och miljöfokus är en integrerad del av vår dagliga verksamhet. På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt nya sätt att utnyttja geoenergi, biobränslen och spillvärme.

Bli en del av Adven och hjälp oss att skapa energilösningar som gynnar företag, människor och miljön!

Låter det här som ett jobb för dig?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi räknar med tillsättning av tjänsten i början på maj och urval och intervjuer sker löpande.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Joakim Haga,+46703310985, Joakim.haga@adven.com

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi ser fram mot din ansökan!
Mer info
Område Sollefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adven.se
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar energilösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.

Adven är en ledande leverantör av energi- och vattenlösningar i Norden och Baltikum. För industrier producerar Adven ånga, värme och kyla samt levererar olika lösningar som effektiviserar energi-, vatten- och materialförbrukning. För fastigheter erbjuder Adven uppvärmning och nedkylning baserat på fjärrvärme eller kundspecifika lösningar som nyttjar exempelvis bio- och geoenergi. Vår affärsmodell är baserad på fullservicelösningar och långsiktiga partnerskap.

Vi har en årlig omsättning på över €200m, och en total balansomslutning på €800m. Vi har nästintill 40 års erfarenhet, och omkring 370 experter anställda hos oss. Vi driver över 300 anläggningar med en total kapacitet på 1900MW.

Advantage in energy. For business, people and planet