Projektör inom damminstrumentering till Sweco!

Projektör inom damminstrumentering till Sweco!

Vill du bli en del av ett litet team hos en stor arbetsgivare? I Sollefteå söker Sweco dig som vill arbeta med projektering av damminstrumentering! Tillsammans med erfarna kollegor får du möjlighet att djupdyka rakt in i spännande projekt där din kreativet, initiativförmåga och fantasi är det enda som sätter gränserna för din egen utveckling! Läs mer och ansök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sweco Energuides räkning en projektör inom damminstrumentering till Sollefteå. Sweco erbjuder konsulttjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem och IT för samhällsutveckling och industri. Hos Sweco Energuide så erbjuds kunderna tjänster inom alla led av engergiförsörjning. I Sollefteå är kollegorna specialiserade inom damminstrumentering och vattenkraft.

Se mer om vilka Sweco är!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sweco Energuide. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta i projekt där din tid delas mellan att vara ute i fält och arbete på kontoret. Introduktionen till arbetet kommer ske successivt och din främsta upplärning kommer du få genom att delta i projekten i sig, vars omfång kommer att variera och kan innefatta resor. Utöver introduktionen med kollegorna kommer du också omfattas av Swecos generella program för ny anställda.

Du kommer till exempel att:
  • Övervaka dammar
  • Leda borrningsarbete
  • Ha kontakt med entreprenörer och beställare
  • Rita och konstruera i CAD
  • Besikta dammar gällande säkerhet
Stämningen på arbetsplatsen präglas av en teamkänsla där du arbetar tätt med dina kollegor. Hos Sweco i Sollefteå arbetar fyra personer vilket är en fördel då samtliga i teamet hjälps åt i projekten och du har möjlighet att få ta del av den breda kompetensen som dina kollegor besitter.

I rollen kommer du på sikt att ha många vägar att ta för din utveckling. Inom Sweco välkomnas din kreativitet och initiativ vilket gör att du kan komma att forma din egen roll efter tid. Till exempel kan du komma att bli specialist inom damminstrumentering.

Vi söker dig som
  • Har minst en 2-årig YH-utbildning med inriktning mät- eller geoteknik i bagaget. Alternativt har du studerat en eftergymnasialutbildning vid högskola eller universitet med en teknisk inriktning inom exempelvis geoteknik, arbetsledare eller liknande.
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då det i tjänsten förkommer dokumentation och dialog med kunder och kollegor på dessa språk.
  • Innehar B-körkort då det förekommer resor i tjänsten. Du behöver inte ha tillgång till egen bil då det finns bilar avsedda för fältbesök på arbetsplatsen.
  • Är bekväm med att rita i CAD, med fördel i Microstation.
Det är meriterande om du studerat teknisk linje och har en civilingenjörsexamen. Vi ser det även som meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet från Microstation. Har du dessutom kunskap inom stabilitetsberäkningar för geoteknik så är också det meriterande.

För att du ska trivas i rollen bör du som person tycka om att ta ansvar och ges möjligheten att snabbt växa i din arbetsroll. Du trivs med teamarbete där Ni tillsammans arbetar strukturerat i projekten för att nå ett önskat resultat. Som person tycker du om en föränderlig miljö där du kan börja dagen på kontoret för att avsluta den i fält.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse, gärna i Februari

Omfattning: Heltid

Placering: Sollefteå

Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Matilda Andersson eller ring mig på +4660-741 22 08

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att vi kommer starta upp urvalet omgående för denna tjänst.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annons ID i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller, som i detta fall, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sollefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork