Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu söker vi dig som vill ha ett långt och fartfyllt uppdrag hos Scania! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt och sträcker sig året ut. Scania sitter i fina lokaler i Södertälje och erbjuder en hybridlösning med två dagar i veckan på plats på kontoret.

Ditt uppdrag
I ditt uppdrag som lönekonsult hos Scania kommer du att arbeta med löpande lönehantering i lönesystemet SD Worx. Du kommer att tillhöra ett härligt team med kompetenta kollegor som befinner sig i en förändringsresa med att implementera ett nytt globalt HR system. I arbetet ingår löpande kontakt med chefer och medarbetare samt HR. Scania har flera olika kollektivavtal och arbetet kräver att du kan tolka lagar och avtal.

Din bakgrund
Vi söker dig som sedan tidigare har några års erfarenhet av hela lönekedjan och är van vid att arbeta självständigt. Utifrån att ha den erfarenheten tror vi att du är en positiv lagspelare som trivs med att jobba i team. Du är konsultativ och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har ett intresse för system, och utveckling av processer samt är prestigelös och serviceinriktad, vidare är det starkt meriterande om du har erfarenhet från SD Worx.

Stämmer detta in på dig? Då tror vi att du kommer trivas bra hos vår kund då kulturen på löneavdelningen präglas av glädje och teamkänsla där alla är med och bidrar till god stämning och goda resultat.

Om Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2021 levererade vi 88 930 lastbilar,

4 436 bussar samt 11 786 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 146 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 54 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP. För mer information besök www.scania.com

När du blir en av oss
Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare