Hoppa till innehåll
Volkswagen Finans logotyp

Compliance Officer till Volkswagen Finans Sverige

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Som Compliance Officer hos oss kommer du att ges stora möjligheter att vara med och påverka. Du kommer att arbeta brett med allehanda frågor kopplade till bolagets regelefterlevnad. Bland annat kommer du att arbeta med dataskyddsfrågor och uppgifter kopplade till arbetet med att förebygga penningtvätt och terroristfinansiering.

I korthet ingår exempelvis följande arbetsuppgifter i rollen:
  • Tolkning och rådgivning kring regelverk samt dess implementation
  • Uppföljning av regelefterlevnad
  • Utbildning av personal i olika regelverksrelaterade frågor
  • Delaktighet och stöd till verksamheten vid utarbetande av riktlinjer, policys och instruktioner
  • Rådgivning och stöd till verksamheten inom compliancefunktionens ansvarsområde (huvudsakligen dataskydd, penningtvätt, konsumentskydd och koncerninterna regler såsom uppförandekod, konkurrensrätt och anti-korruption)
  • Stödja bolagets Dataskyddsombud i dennes roll
  • Stödja bolagets Centralt Funktionsansvarige i dennes roll
Du arbetar i våra nyrenoverade lokaler på huvudkontor i Södertälje, endast 30 minuter från Stockholm. Du har möjlighet till ett flexibelt arbetssätt genom att kombinera arbete på distans med arbete på kontoret. Du rapporterar till vår Head of Compliance som också är bolagets Dataskyddsombud.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad jurist med ca fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du har minst två års erfarenhet av att arbeta med compliance-relaterade frågor på bank, myndighet, finansbolag eller konsultbyrå. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med penningtvättsrelaterade frågeställningar samt dataskyddsfrågor.

Då du kommer att arbeta i en liten grupp under stort eget ansvar krävs det att du är självgående och initiativtagande samt har god samarbetsförmåga. Du besitter en hög integritet, är strukturerad och noggrann samt har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en spännande och viktig roll med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds ett antal generösa anställningsförmåner som exempelvis prestationsbonus, personalbil och friskvårdsbidrag. Vi är en medelstor organisation där varje medarbetare är viktig, men som genom den stora Volkswagen-koncernen också besitter många möjligheter. Det bästa av båda världar skulle man kunna säga!

Hos oss finns handlingsutrymme och för den drivna och nytänkande finns alla möjligheter att få vara med och påverka. Vår arbetsplats genomsyras av våra värderingar tillit, mod och kunden i centrum varpå vi söker dig som delar dessa. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning i olika åldrar hos våra anställda oavsett befattning eller nivå.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Volkswagen Finans Sverige med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 - 002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Under varumärket Volkswagen Financial Services erbjuds bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB (publ), ett helägt dotterbolag inom Volkswagen Group. I samarbete med Volkswagen Group Sverige AB:s återförsäljarnät erbjuder vi en rad intressanta och förmånliga finansieringsalternativ, exempelvis billån och leasing för konsument eller företag.

Volkswagen Financial Services har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på 43 miljarder och en kontraktsportfölj på 220 000 finansavtal. Vi har i nuläget en personalstyrka som uppgår till 250 anställda.
Mer info
Kontaktperson
Caroline Lönnbark
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare