Hoppa till innehåll
Telge Nät AB logotyp

Projektledare Fjärrvärme/Fjärrkyla

Ansök nu
Vill du växa med en hel stad? Södertälje växer och det ger oss nya, spännande utmaningar. Därför söker vi dig som vill vara en del i vårt kompetenta team med projektledare. Vi erbjuder ett fritt, omväxlande och socialt arbete med mycket ansvar – vi är med och ser till att Södertäljes lokalnät fungerar och utvecklas i takt med staden. Vågar vi välja varandra?

Så här säger Isabella Vernersson, rekryterande chef om rollen
Som projektledare fjärrvärme på Telge Nät får du ett roligt och samhällsviktigt jobb där du kommer att arbeta med att genomföra våra fjärrvärmeprojekt, som kan vara allt från nyinvesteringar, reinvesteringar, kundanslutningar och exploateringar. Det är ett varierande jobb med både små och stora utmaningar där du kommer stötta, styra och samordna dina projektdeltagare och entreprenörer. Här kommer du till en spännande avdelning med kompetenta kollegor där vår förändringsresa precis har börjat med ny projektmodell, nytt IT-system och nya arbetssätt.

Sök om du vill ha ett kreativt och utmanande arbete med superhärliga kollegor som gör varje dag till en bra dag.

Arbetsuppgifter och ansvar
I din roll som projektledare kommer du planera, upphandla och driva infrastrukturprojekt primärt inom fjärrvärme, fjärrkyla och frikyla. Du deltar i vår verksamhetsutveckling inom projektledningsmetodiken enligt XLPM och vid upphandling av ramavtal inom entreprenad och materielleverans.

I rollen som projektledare kommer du ansvara över budget, kvalitet och tidplan inom de egna projekten samt kontakt med projektens interna och externa intressenter. Du arbetar med upphandlingar av projekt och ramavtal och du deltar i arbetet med ständiga förbättringar med hjälp av Lean. Vi är bolaget med bred kompetens inom produkterna Fjärrvärme, VA, El och Stadsnät. Hos oss får möjlighet att växa i din yrkeskompetens både inom projektledning och teknik.

Det här är en tillsvidaretjänst på 100% och vi skulle vilja att du kan börja snarast.

Vi är Telge Nät
Varje dag, 365 dagar om året ser Telge Nät till att kunder i och utanför expansiva Södertälje har stabil och hållbar tillgång till el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Idag är vi cirka 200 medarbetare som alltid jobbar för att driva och utveckla affären inom våra respektive områden. På Telge Nät blir du snabbt en i gänget och det finns alltid en kollega nära till hands för att lära mer av.

Vår önskelista
Vi är nyfikna på dig! För att passa i den här rollen behöver du ha projektledarerfarenhet, humor och en vilja att samarbeta. Du har vana att arbeta med projektmodeller och du har god kunskap om entreprenadjuridik. Du har erfarenhet av upphandlingsunderlag. Du knyter gärna kontakter och är nyfiken på andra.

Du känner igen dig i våra kärnvärden ÖPPEN, ENKEL, PERSONLIG och MODIG. Bra svenska i tal och skrift, god datorvana och B-körkort är andra förmågor som du behöver för den här tjänsten.

Mångfald, inkludering och trygghet
Vi på Telge arbetar aktivt för mångfald och inkludering och välkomnar därför medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. En trygg och säker arbetsmiljö är vår högsta prioritet. Arbetspsykologiska tester ingår i våra rekryteringsprocesser till chefs- och specialisttjänster och vi genomför återkommande, slumpmässiga drogtester och bakgrundskontroller bland alla våra medarbetare.

Hör av dig idag!
Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden så ansök därför så snart som möjligt, och allra senast den 29 september 2023.

Ta kontakt
Undrar du något om tjänsten? Då är det Isabella Vernersson du ska kontakta på 08-550 213 44. Frågor om rekryteringsprocessen hjälper gärna HR-strateg Anette Ahlford dig med, du når henne på 08-550 212 07. Fackliga kontaktpersoner är Robert Holm för Vision och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08-550 220 00.

Våga välja Telge
Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn, inköp och science center. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.
Mer info
Kontaktperson
Isabella Vernersson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Våga välja Telge Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn, inköp och science center. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare