Enhetschef Teknisk dokumentation – Telge Nät

Enhetschef Teknisk dokumentation – Telge Nät

Vågar du välja att göra skillnad för Södertälje? Södertälje fortsätter att expandera och med det även stadens infrastruktur. För att möta utmaningen söker vi nu en enhetschef Teknisk Dokumentation som ska se till att vi har ordning och reda på all teknisk dokumentation. Vill du vara en del i ett kunnigt team som har högt i tak och roligt tillsammans? Då kan det vara just dig vi söker som vår enhetschef. Vågar vi välja varandra?

Så här säger Maria Brus Lundell, rekryterande chef, om rollen:

I din roll som enhetschef på Teknisk dokumentation säkerställer du att projekten är dokumenterade innan de avslutas och att vi dessutom har säkrat våra ledningar och anläggningar med avtal. Din enhet består idag av dokumentationsingenjörer och markingenjörer. Viktiga egenskaper för denna tjänst är att du är lyhörd och har en vilja att utveckla både medarbetare och företag. Du är en lagspelare och ingår i ledningsgruppen för Planering och Projekt.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som Teknisk Dokumentationschef ansvarar du för 8 personer där du driver och ansvarar för den tekniska dokumentationsprocessen och den markjuridiska processen. Du sätter upp mål, leder, planerar och förbättrar arbetssätt inom enheten, följer upp och har budgetansvar. Du ingår i ledningsgruppen för Planering och Projekt, som tillsammans svarar för den totala framdriften i projektportföljen, och du förväntas bidra till att helheten blir så bra som möjligt. Som chef på teknisk dokumentation kommer du också att ha ett mycket nära samarbete med planering-, drift- och marknadsenheten på företaget.

Det här är en tillsvidaretjänst på heltid med önskat startdatum så snart som möjligt.

Vi är Telge Nät

Varje dag, 365 dagar om året ser Telge Nät till att kunder i och utanför expansiva Södertälje har stabil och hållbar tillgång till el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Idag är vi cirka 200 medarbetare som alltid jobbar för att driva och utveckla affären inom våra respektive områden. På Telge Nät blir du snabbt en i gänget och det finns alltid en kollega nära till hands för att lära mer av.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att passa i den här rollen behöver du ha gedigen ledarerfarenhet, minst fem års tidigare erfarenhet som chef. Du är en förändringsledare och har erfarenhet av att implementera nya arbetssätt och metoder. Eftersom du kommer att leda personal i ditt dagliga arbete är det viktigt att du är entusiasmerande och prestigelös. Du tycker om att samarbeta med andra och trivs också bra med att leda och utveckla andra. Som person är du lyhörd och kommunikativ och öppen med hur du vill att gruppen ska utvecklas.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom geoteknik eller juridik.

Alla delar av ditt ledarskap ska genomsyras av Telges kärnvärden, enkel, modig, personlig och öppen, samt utgå från våra grundprinciper respekt för individen och kundens behov och ta bort onödiga arbetsmoment.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: Digpros applikationer och markjuridik.

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer fortgår löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, sök därför så snart som möjligt, och allra senast 31 mars 2023.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då är det rekryterade chef Maria Brus Lundell du ska kontakta, på 08-550 211 36. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Anette Ahlford, HR-strateg, på 08-550 212 07. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08-550 220 00.
Mer info
Kontaktperson Maria Brus Lundell
Telefon 08-550 211 36
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, IT-Chef, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nya.telge.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Våga välja Telge


Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn, inköp och science center. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.