Hoppa till innehåll
Telge Nät AB logotyp

Distributionselektriker – Telge Nät

Ansök nu
Våga välja att växa med en hel stad! Södertälje kommun expanderar i rekordfart och vi på Telge Nät jobbar intensivt med att förstärka och förnya våra ledningsnät för denna expansion. Därför söker vi nu en distributionstekniker som kommer att arbeta med allt från förebyggande och avhjälpande underhåll till ny- och ombyggnad av vårt elnät. Vi är ett kunnigt team som har högt i tak och roligt tillsammans med många nya spännande projekt på gång. Vågar vi välja varandra?

Så här säger Patrik Lindberg, rekryterande chef, om rollen:

Det här är ett fysiskt aktivt, roligt och utmanande arbete ute på fältet. Arbetet är mycket varierande och du kommer att arbeta i många olika situationer och träffa både kunder och entreprenörer. Som distributionselektriker arbetar du både enskilt och i arbetslag bestående av två eller flera montörer. Du arbetar självständigt med olika arbetsuppgifter, till exempel ny- och ombyggnad, underhåll samt drift-, reparations- och servicearbeten på elnätet.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som distributionselektriker på Telge Nät arbetar du med allt från förebyggande och avhjälpande underhåll till ny- och ombyggnad av vårt elnät. Arbetet är omväxlande och stimulerande och du rör dig mycket ute på fältet. Eftersom Södertälje växer har vi många nya spännande projekt på gång där du kommer att vara med.

Om du arbetar i något av våra projekt för nybyggnation kommer du att vara elsäkerhetsledare genom hela projektet vilket vi tror gör jobbet roligare samtidigt som det skapar engagemang. Arbetar du med förebyggande eller avhjälpande underhåll kan det kännas tryggt att veta att det är Telges egna nät som du jobbar i. Det betyder att du omges av engagerade kollegor som alla drar åt samma håll och vill skapa ett starkt och robust elnät i Södertälje och Nykvarn. Förutom kollegorna i din arbetsgrupp har du mycket kontakt med driftledare, projektörer, projektledare och marknadsingenjörer som alla sitter i samma hus. I tjänsten ingår beredskap där man har beredskap ca 7 ggr om året.

Vi är Telge Nät

Varje dag, 365 dagar om året ser Telge Nät till att kunder i och utanför expansiva Södertälje har stabil och hållbar tillgång till el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Idag är vi cirka 200 medarbetare som alltid jobbar för att driva och utveckla affären inom våra respektive områden. På Telge Nät blir du snabbt en i gänget och det finns alltid en kollega nära till hands för att lära mer av.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att lyckas i den här rollen behöver du ha en gymnasieutbildning med inriktning el eller motsvarande samt blockutbildning för distributionselektriker eller minst 3 års yrkeserfarenhet inom området. Eftersom vi använder digitala arbetsverktyg för både kartunderlag och besiktningsanmärkningar så behöver du god IT-mognad.

För att passa i rollen behöver du vara självgående och kunna ta egna initiativ så att saker blir gjorda. Som person är du driven, självständig och trygg i din yrkesroll. Eftersom du kommer att träffa kunder i ditt dagliga arbete är det viktigt att du har lätt för att möta människor och trivs med det. Du har lätt för att samarbeta med andra, men arbetar lika gärna självständigt. Du behöver dessutom känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Andra förmågor som behövs för den här tjänsten är B-körkort och bra svenska i både tal och skrift.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: Luftlednings- och kabelteknik, ELSÄK-FS, ESA och EBR, samt har BE-körkort och är flerspråkig.

Ökad trygghet med bakgrundskontroller och drogtester

En trygg och säker arbetsmiljö är vår högsta prioritet. Därför genomför vi återkommande, slumpmässiga drogtester och bakgrundskontroller bland alla våra medarbetare.

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer fortgår löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, sök därför så snart som möjligt, och allra senast 15 juni 2023.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då är det rekryterade chef Patrik Lindberg du ska kontakta, på 08-550 220 43. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Anette Ahlford, HR-strateg, på 08-550 212 07. Fackliga kontaktpersoner är Jens Kumlin för Vision och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08-550 220 00.
Mer info
Kontaktperson
Patrik Lindberg
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Våga välja Telge Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn, inköp och science center. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.