Hoppa till innehåll
Ansök nu
Södertälje växer med stormsteg och Telge Fastigheter har förutom kommunala fastigheter även kommersiella lokaler i Södertälje, allt med en totalyta på cirka 450 000 kvadratmeter. Telge Fastigheter behöver därför förstärkning i form av en fastighetsförvaltare. Som fastighetsförvaltare har du en omväxlande vardag med många kontakter både internt och externt, så hög social kompetens och en naturlig förmåga att bygga relationer är viktiga egenskaper. Är det dig vi letar efter?

Så här säger Bobil Oyal, förvaltningschef, om rollen:


Rollen som fastighetsförvaltare på Telge Fastigheter innebär ett fokus på att utveckla och vårda goda kundrelationer, med ett helhetsansvar för drift, underhåll och utveckling av ditt fastighetsbestånd. Då vi är lokalförsörjare åt Södertälje kommun ingår det att i denna roll förvalta olika typer av verksamhetslokaler. Hos oss vill vi att förvaltaren tar ett individuellt ansvar för det egna fastighetsbeståndet.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som fastighetsförvaltare på Telge Fastigheter kommer du bland annat att arbeta med att upprätta fastighetsbudgetar, prognoser, underhållsplaner och riskanalyser. I rollen har du dagliga kontakter med hyresgäster, hanterar löpande frågor kring fastigheterna och genomför återkommande hyresgästmöten med dina kunder.

Dina huvudansvarsområden är följande:
  • Budget- och resultatansvar för dina fastigheter
  • Beställare av ombyggnads/underhållsprojekt och hyresgästanpassningar
  • Kundvård; etablera och underhålla goda relationer med våra hyresgäster där du identifierar behov och önskemål
  • Att utveckla dina fastigheter på ett optimalt sätt
Mer om ditt nya jobb

I den här rollen har du många kontakter med entreprenörer, lokalcontrollers inom Södertälje kommun och med övriga medarbetare på Telge. Du kommer att ha stöd från våra uthyrare, controllers och projektledare för att följa affärsplan/budget och tillhandahålla attraktiva lokaler. Vi vill att du arbetar proaktivt med förbättringsarbete samt skapar rutiner och rapporter i samråd med medarbetare inom olika funktioner i bolaget. Vi arbetar enligt Lean, där ständiga förbättringar är en viktig komponent för att driva arbetet framåt, och tillsammans med alla andra medarbetare är du förstås med och utvecklar våra interna processer.

Vi är Telge Fastigheter

Telge Fastigheter får människor att mötas! Vi äger och förvaltar rum för livets alla faser så som skolor, förskolor och äldreboenden, liksom kommersiella fastigheter. I dag är vi cirka 100 kollegor inom kompetenserna projekt, fastighetsförvaltning, brand och säkerhet, kvalitet, energi och miljö, fastighetsdrift, lokalvård, affärsstöd och chefstab. Tillsammans arbetar vi för att förvalta och förädla långsiktigt och hållbart, med Lean som ledstjärna.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell för den här rollen behöver du eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning, goda kunskaper inom fastighetsekonomi och ett par års erfarenhet som förvaltare, där du drivit ett fastighetsbestånd med budget och resultatansvar. För att trivas i rollen behöver du vara en positiv person som har ett driv och engagemang att komma framåt och som tar ansvar för sina arbetsuppgifter. Du är en tydlig och prestigelös person som hjälper andra vid behov och gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har hög social kompetens, du gillar att bygga relationer och du drivs av att hitta nya värden för kunden. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden - öppen, enkel, personlig och modig. Bra svenska och engelska i tal och skrift, kunskaper i Office-paketet och B-körkort är annat som vi tror behövs för den här tjänsten.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet från något eller några av följande är det bra: Vitec fastighetssystem, Ascendo och Mercur, LOU, och vi blir extra glada om du är flerspråkig.

Ökad trygghet med bakgrundskontroller och drogtester

En trygg och säker arbetsmiljö är vår högsta prioritet. Därför genomför vi återkommande, slumpmässiga drogtester och bakgrundskontroller bland alla våra medarbetare.

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 5 juni 2023.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då ska du kontakta Bobil Oyal, förvaltningschef, på 08-550 224 46. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Veronika Löfström, HR-strateg, 08-550 211 57. Fackliga kontaktpersoner är Jens Kumlin för Vision och Anders Lindgren för SACO. Du når båda på 08-550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.
Mer info
Kontaktperson
Bobil Oyal
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är Telge Fastigheter Telge Fastigheter får människor att mötas! Vi äger och förvaltar rum för livets alla faser så som skolor, förskolor och äldreboenden, liksom kommersiella fastigheter. I dag är vi cirka 100 kollegor inom kompetenserna projekt, fastighetsförvaltning, brand och säkerhet, kvalitet, energi och miljö, fastighetsdrift, lokalvård, affärsstöd och chefstab. Tillsammans arbetar vi för att förvalta och förädla långsiktigt och hållbart, med Lean som ledstjärna.

Liknande jobb