Hoppa till innehåll
Telge Bostäder AB logotyp

Sommarvikarie till Bostadsuthyrningen på Telge Bostäder

Ansök nu
Vågar du välja att göra skillnad i 100 000 Södertäljebors vardag? Är du en öppen och lösningsorienterad person som tycker om dagliga kundkontakter på telefon och mail? Är du väldigt noggrann och strukturerad? Då tror vi att du skulle kunna passa perfekt hos oss. Vågar vi välja varandra?

Så här säger Maria Andersson, enhetschef Uthyrning, om rollen:

Vi söker nu en medarbetare för timanställning över sommaren 2023 till vår uthyrningsavdelning. Du kommer att arbeta med administration och vara behjälplig till våra uthyrare. Tjänsten är beräknad att starta 12 juni och pågå till mitten av augusti. Arbetstiderna är förlagda under vardagar mellan 09:00-15:00, men kan enligt överenskommelse komma att utökas. Vi sitter centralt i Södertälje.

Arbetsuppgifter och ansvar

I rollen som administratör på Uthyrningen kommer du att hantera uppsägningar, boka visningar och besiktningar och du kommer också fysiskt vara på plats för att visa våra lägenheter, som exempelvis är under renovering. Du kommer att hyra ut och teckna kontrakt för förråd, parkerings- och garageplatser samt beställa tillval, och har daglig mail- och telefonkontakt med hyresgäster, teamet och övriga inom organisationen. Vi jobbar i ett högt tempo så det är viktigt att du är självgående och kan arbeta självständigt, har ett eget driv och är stresstålig.

Vi är Telge Bostäder

Telge Bostäder är mer än bara tak, golv och väggar, vi bygger och utvecklar socialt hållbara hem för framtiden. Just nu jobbar vi extra mycket med att komma närmare våra hyresgäster - en utvecklingsresa vi hoppas du vill vara med oss på! Vi är också HBTQI-certifierade och jobbar aktivt med inkludering, mångfald och social hållbarhet.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell till den här tjänsten bör du vara över 20 år gammal med genomgången gymnasieutbildning och något års arbetslivserfarenhet, samt erfarenhet av administrativt arbete. Som person är du effektiv, driven och strukturerad, och du har förmågan att säkerställa hög kvalitet i ditt arbete. Du arbetar proaktivt, är självgående och lösningsorienterad och har god kommunikativ förmåga. Vi tror också att du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga, som skapar positiva kontakter både internt och externt. Du behöver känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Bra svenska i tal och skrift och goda kunskaper i Office-paketet är andra förmågor som behövs för den här tjänsten.

Ökad trygghet med bakgrundskontroller och drogtester

En trygg och säker arbetsmiljö är vår högsta prioritet. Därför genomför vi återkommande, slumpmässiga drogtester och bakgrundskontroller bland alla våra medarbetare.

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Vi gör intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök därför så snart som möjligt, allra senast 31 maj 2023.

Ta kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Maria Andersson, enhetschef Uthyrning, maria.andersson@telge.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Linda Edman Smedenborn, HR-strateg, 08-550 212 75. Fackliga kontaktpersoner är Jens Kumlin för Vision och Anders Lindgren SACO, du når båda på 08-550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.
Mer info
Kontaktperson
Linda Edman Smedenborn
Telefon
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (-2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Våga välja Telge Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och Lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.