Enhetschef ÅVC – Telge Återvinning

Enhetschef ÅVC – Telge Återvinning

Vågar du välja att få hela Södertälje som kund? Telge återvinning är ett innovativt återvinningsbolag i en framtidsbransch där utbyggnaden och utvecklingen av Södertälje är i fokus för vårt uppdrag. Vi söker nu dig som vill arbeta som enhetschef för våra återvinningscentraler. Vågar vi välja varandra?

Så här säger Tommy Johansson, rekryterande chef, om tjänsten

Som enhetschef ansvarar du för att driva och bemanna Telge Återvinnings tre återvinningscentraler. Du utvecklar arbetssätt och anläggningarnas utformning och utseende över tid och anpassar enheten i takt med att Södertälje växer. I rollen ansvarar du både för miljö, arbetsmiljö och budget och är dessutom tillgänglig för personal på plats på anläggningarna. Interna och externa kontakter är en stor del i rollen och samarbete är ett måste för att få enheten att fungera.

Mer om ditt nya jobb

Det här är en tillsvidaretjänst på 100% och vi vill att du kan börja senast 1 juni men gärna tidigare.

Vi är Telge Återvinning

På Telge Återvinning jobbar vi för att fler ska kunna återanvända, återvinna och spara miljö på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. Våra anläggningar heter Returen, Tveta och Cirkeln. Hos oss är det alltid full fart men också högt i tak. Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster som vi knyter ihop till lönsamma affärer för våra kunder.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell för den här rollen behöver du ha en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av serviceyrken, personalledning och minst 5 år med chefsbefattning. Du behöver också erfarenhet av förändringsarbete och utveckling. Som person har du stark servicekänsla och ett kundfokus som blir till nya lösningar och förbättringar av produkter och tjänster som överträffar kundens förväntningar. Du planerar och organiserar arbetet på ett realistiskt sätt och kan förutse problem som uppstår. Du får saker att ske och agerar när andra tvekar. Du är informativ och ger specifik och konstruktiv feedback till dina medarbetare och tar också aktivt kontakt med andra för att bygga nya relationer eller stärka befintliga. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och du behöver känna dig bekväm med dem i din roll. Bra engelska och svenska i tal och skrift, god datorvana (officepaketet) och B-körkort är andra förmågor som behövs för den här tjänsten.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: Handel; återvinningsbranchen; personalplacering med daglig styrning; bemanning utefter kundinflöde samt om du är flerspråkig.

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 19 februari 2023.

Ta kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Tommy Johansson på 08-550 227 70. Har du frågor kring rekryteringsprocessen så ska du kontakta Ingrid Linder, HR-strateg, på 08-550 220 91. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision som du når på 08-550 220 00.
Mer info
Kontaktperson Tommy Johansson
Telefon 08-550 227 70
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Miljö & Djurvård, Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nya.telge.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.