Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vill du jobba med att köra bilar till kunder?

Ansök nu
Vi behöver stärka upp vårt team med leveranschaufförer och kundmottagare! Är du flexibel, social och har körkort? Är du intresserad av bilar och att vara en del utav ett växande bolag? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

Som leveranschaufför och kundmottagare kommer du tillhöra Kvdbils logistikavdelning. Din arbetsuppgifter kommer bestå av att:

- Hämta samt leverera personbilar mellan företag och privatpersoner
- Utföra mottagningskontroll på bilarna som du hämtar in
- Ta emot kunder i terminalen

Din arbetsplats utgår från Kvdbils anläggning i Södertälje. På en typisk arbetsdag åker du ut med bilen till en kund för att leverera den. Därefter beger du dig tillbaka till kontoret med hjälp av kollektivtrafik, där också färdresan är betald arbetstid. Vissa dagar kommer du även stå i kundmottagningen och ta emot och hjälpa kunderna samt besikta bilar. Vi anser att detta är världens bästa jobb för dig som vill arbeta lite extra vid sidan av annan sysselsättning som arbete, plugg, idrott, pension etc.

Tjänsten är på deltid och dina arbetstider varierar utefter behov. Ett arbetspass är oftast kl. 09-14 men hur du jobbar är ganska flexibelt och vi tar hänsyn till din tillgänglighet. Du ska dock kunna jobba minst 2-3 pass i veckan. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%.

Start i mitten av augusti.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, lösningsorienterad, stresstålig, teknisk och flexibel. Du har haft körkort i minst två år (manuell växellåda är ett krav). Vi ser gärna att du har ett visst fordonsintresse, och att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med kundservice. Det är viktigt med goda kunskaper i svenska och engelska, och meriterande om du kan ytterligare språk.

Då tjänsten är på deltid är det ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% vilket kan vara ett annat jobb eller studier.

Låter detta som ditt drömjobb? Tveka inte att söka jobbet redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Deltid, Extra, Södertälje, Bilförare, Chaufför

Sökord: Deltid, Extra, Södertälje, Bilförare, Chaufför
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare