Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare sökes till framtida uppdrag på lager i Södertälje!

Ansök nu
Trivs du med lagerarbete och har tidigare erfarenhet av inleverans och utleverans. Har du truckkort A och B och bor i Stockholm? Sök då tjänsten inför framtida uppdrag.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu, för framtida uppdrag, truckförare till våra kunder.

Som truckförare så kan du komma att jobba med inleverans och utleverans på kundens lager. Arbetsuppgifterna kommer därmed bestå av truckkörning och plock. Vi ser att du har erfarenhet av lagerarbete och/eller truckkörning sedan tidigare och det är meriterande om du även har körkort.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och har en god samarbetsförmåga. Du har truckkort A+B samt tidigare erfarenhet av att jobba med truckkörning. Du har även jobbat med inleverans och utleverans och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är en person som alltid kommer i tid, är trevlig och social. Du behärskar Svenska i tal och skrift.

Sökord: extrajobb, Södertälje

Sökord: extrajobb, Södertälje
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare