Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Motviktserfaren truckförare på heltid sökes till kund i Järna!

Ansök nu
Har du tidigare arbetat som motvisktstruckförare och söker ett heltidsarbete i Södertälje? Bor du i närheten av Järna och gillar att arbeta fysiskt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är en global leverantör av produkter från hållbar svensk skog. Verksamheten omfattar emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning. Vår kund har ca 1350 anställda på 23 produktionsanläggningar varav 12 sågverk.

Som truckförare hos vår kund kommer du att arbeta med att plocka och lasta varor, med motviktstruck. Arbetet kommer till stor del att vara självständigt, därmed söker vi dig som är självgående och har ett starkt driv. Arbetet är fysiskt krävande och därmed är det viktigt att du trivs bra med att arbeta med kroppen.

Tjänsten är tänkt att starta i november. Arbetstiderna är förlagda under dag och kvällstid varje vecka. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

* Du har truckkort A-B
* Du har erfarenhet av att ha kört motviktstruck i minst 6 sammanhängande månader.
* Du har erfarenhet av att ha kört långgafflar
* Du har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
* Du har B-körkort..
* Du kan arbeta på heltid under dagtid samt kvällstid

Meriterande:
* Erfarenhet av truckkörning av märket Linde

I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet. Vi söker dig som är engagerad och driven. Du har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare är du social, tycker om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Passar detta in på dig? Tveka inte på att söka, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Truck, Truckförare, Motvikt, Heltid, Södertälje

Sökord: Truck, Truckförare, Motvikt, Heltid, Södertälje
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare