Hoppa till innehåll

Ingenjör med ledarskapserfarenheter sökes till Keller Grundläggning!

Vi söker dig som vill vara en del i en framgångsrik organisation som ger dig utrymme att utvecklas. Är du driven, noggrann och har ett logiskt tänkande? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en platschef! Keller Grundläggning är ett företag inom grundläggning och markförstärkning som har varit etablerade i Sverige sedan 1975. De är en del av världens största oberoende grundläggningsföretag med ca. 10 000 anställda. Vår kund har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika typer av underlag och av alla marknader inom byggbranschen. De har expertisen samt erfarenheten att utveckla optimala lösningar och utföra arbetet säkert mot ett framgångsrikt slutresultat. Vår kund är framför allt specialiserade på projektering och utförande av kalkcementpelare där de använder många av de världsledande markförstärkningstekniker som finns tillgängliga på marknaden.

I rollen som platschef arbetar du on site och är ytterst ansvarig för projektet och dess genomförande. Dina arbetsuppgifter kan bestå av förhandling med kunder och leverantörer, ekonomiska uppföljningar och kontinuerlig kontakt med underleverantörer.

Dina arbetsuppgifter kommer vidare bestå av:

* Att leda produktionsprocessen från planering till genomförande.
* Att leda samordningsmöten och säkerställa att arbetet utförs i enlighet med kundens önskemål.
* Att ansvara för att arbetet utförs säkert och enligt högsta tekniska standarder.
* Att driva arbetet efter företagets värderingar och policys.
* Ekonomiskt ansvar för hela projektet.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Keller Grundläggning. Tjänsten är på heltid och planerar att starta så snart vi hittat rätt person och löper tillsvidare. Du kommer utgå från Stockholm, men arbetsplats och arbetstider kan komma att variera beroende på projekt.

Detta söker vi:

För att kvalificera för rollen söker vi dig som:
* Är utbildad högskole- eller civilingenjör, gärna inom anläggning eller grundläggning.
* Har fem års erfarenhet i en likade roll som arbetsledare eller platschef.
* Har erfarenhet av produktion och anläggningsarbete.
* Har mycket goda kunskaper i Engelska i tal och skrift.
* Har goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel.
* Har erfarenhet av AutoCAD och meriterande med kunskap i BAS-U.
* Inneha B-körkort.

För att lyckas i rollen som platschef ser vi att du är flexibel och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du är duktig på att arbeta självständigt men är samtidigt en lagspelare. Du besitter en förmåga att tänka rationellt, är lösningsorienterad och ansvarstagande. Att ha många kontaktytor är något du trivs med och du är duktig på att tänka utanför boxen.

Sökord: Platschef, Projekledare, Ingenjör, Civilingenjör, Heltid

Sökord: Platschef, Projekledare, Ingenjör, Civilingenjör, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga