Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb i Södertälje som terminalarbetare

Ansök nu
Har du truckkort? Är du dessutom studerande eller har en annat jobb på minst 50% och söker extraarbete på kvällarna? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker studenter eller dig med andra jobb för extraarbete till vår kunds nyöppnade terminal i Södertälje. I arbetsuppgifterna ingår att sortera paket och gods på en terminal med användning av truck och därför krävs det att du är både snabb och noggrann i din sortering.

Arbetspassen är förlagda mellan kl. 15:00 - 19:30 på vardagar. Detta är ett extraarbete och du förväntas kunna arbeta 3 vardagar i veckan. Kvällspass kan förekomma.

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Södertälje.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst bör du uppfylla nedanstående krav.

- Du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studier på minst 50 % och kan intyga detta.
- Anmärkningsfritt belastningsregister, kontroller kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.
- Kan arbeta 2-3 pass i veckan med start kl. 15:00.
- Grundläggande kunskap i svenska i tal och skrift.
- God fysisk form då arbetet innebär att du kommer stå och vara i rörelse under hela arbetspasset.
- Krav med truckkort A1-B4

Som person är du arbetsvillig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Passar detta bra in på dig? Tveka inte på att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare