Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du vår nya mekaniker inom hyttutveckling? Vill du ha ett varierat arbete där du bygger upp riggar för att testa vad hytten och alla dess komponenter tål? Gruppen "Mekanisk provning" inom hyttutveckling söker nu ytterligare en Mekaniker till vårt team. Gruppen är ansvarig för mekanisk provning av hytten och dess komponenter samt även krockprov på helfordon. Gruppen består för närvarande av 13 personer fördelat på: en chef, åtta provningsingenjörer, tre mekaniker och en provkoordinator. Nu utökar vi vårt team med ytterligare en mekaniker främst inom komponentprovning på grund av spännande nya projekt.

Din arbetsuppgift
Som mekaniker inom komponentprovning kommer du bygga upp de olika proven i riggar som vi använder. Beroende på erfarenhet kan även utformning och konstruktion av provriggarna ingå i arbetsuppgifterna. Du kommer att arbeta nära våra andra mekaniker samt våra provningsingenjörer. Denna roll erbjuder en varierad och utmanande arbetsmiljö med en blandning av både teori och praktik. Att bidra till utvecklingen av våra metoder och processer är också en naturlig del av arbetet. Eftersom vissa av våra tester utförs vid externa provinstitut kan arbetet innebära resor både i Sverige och Europa.

Din profil
Fordonsteknisk utbildning
God kommunikationsförmåga på svenska och engelska

Meriterande
Erfarenhet av mekanisk provning
Erfarenhet av tunga fordon
Lastbilskörkort
Robotprogrammering
Kunskaper inom svetsning och mekanisk bearbetning

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension och flexibel arbetstid.

För ytterligare information, kontakta:
Mikael Littmann, chef för mekanisk provning, telefon +46 70 165 97 09
Johan Andersson, mekaniker, telefon +46 70 520 85 39

Ansökan
Om du uppfyller kvalifikationerna ovan och letar efter en spännande möjlighet att arbeta med provning, tveka inte med att skicka in din ansökan som består av ett personligt brev, CV och kopior av examensbevis.Vi intervjuar fortlöpande.

En bakgrundskontroll kan komma att utföras
Mer info
Kontaktperson
Mikael Littmann
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2022 levererade vi 80 238 lastbilar, 4 994 bussar samt 13 400 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 170 miljarder kronor, varav 21 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 57 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP. För mer information besök: www.scania.com

Liknande jobb