Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu finns en möjlighet att få arbeta som provingenjör inom förbränningsmotorer hos vår kund som är världsledande inom transportlösningar!

Information om tjänsten
Fordonsindustrin befinner sig just nu i ett gigantiskt teknikskifte där utvecklingen av autonoma, elektrifierade och uppkopplade fordon ger vår kund helt nya utmaningar och spännande möjligheter. Utvecklingen av förbränningsmotorn är mycket viktigt för att minimera miljöpåverkan från tunga vägtransporter. Att reducera bränsleförbrukningen, avgasutsläpp och buller, samt att utveckla motorer för förnybara bränslen är en central del i vår kunds strävan för ett hållbart transportsystem. Vill du vara med och vidareutveckla förbränningsmotorn? Sök då tjänsten som Junior provingenjör - vi behandlar ansökningar löpande!

Du erbjuds
Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden - kunden först, respekt för individen, eliminera slöseri, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer.

Du kommer att tillhöra avdelningen Motorutveckling och arbeta på gruppen som utvecklar turbo samt anslutande installationsartiklar för turbon. På gruppen arbetar idag 10 ingenjörer, däribland konstruktörer, provingenjörer och utvecklingsledare.

Arbetsuppgifter
Som provingenjör kommer du arbeta projektbaserat tillsammans med dina kollegor. Du får möjlighet att arbeta med spännande projekt och bidra till framtagandet av innovativa motorer och skräddasydda turboladdare. Här ser ni till att hela Traton gruppen har de bästa lösningarna med avseende på bland annat kvalitet, funktion, Modularisering och kostnad. Tillsammans med utvecklingsledare i olika projekt ansvarar du för framtagandet av olika motorer deltar aktivt i kvalitets- och utvecklingsarbetet.

Du kommer bland annat att:
  • Planera och genomföra provning av motorer och analysera resultaten
  • Testa och utvärdera olika hårdvaror och prototyper för turboladdare från olika leverantörer
  • Justera och kvalitetssäkra produkter samt utföra livslängdsprovning och fordonsprovning
  • Samarbeta med utvecklingsledare, konstruktörer och övriga teammedlemmar för att säkerställa optimala resultat
  • Regelbundet kommunicera med leverantörer för att utmana och diskutera detaljer och krav
Vi söker dig som
  • Har studerat till Civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskin-, farkostteknik eller motsvarande
  • Har ett intresse för provning och mätteknik samt förmåga att identifiera felkällor
  • Behärskar engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort
Vi ser det meriterande om du har en allmänt god känsla för mekanik, hållfasthet och materiallära. Utöver det är det mycket meriterande om du har ett intresse för motorteknik och/eller har tidigare erfarenhet inom motorprovning.

För att trivas i rollen ser vi att du har ett tekniskt intresse där du är initiativtagande och motiveras av att hitta lösningar och nya möjligheter. Det är också viktigt att du har en kommunikativ förmåga där du värdesätter att tillsammans i grupp arbeta mot gemensamma mål. Du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt och arbetar strukturerat mot uppsatta mål och syften.

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en junior provingenjör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

START: Omgående enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.st
Mer info
Kontaktperson
Louise Adrianzon
Email
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare