Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Junior Konstruktör inom Thermal Management Systems!

Ansök nu
Ta chansen att ägna dig åt konstruktion och teknisk problemlösning i världsklass! Transportsektorn befinner sig just nu i ett gigantiskt tekniksprång där utvecklingen av autonoma, elektrifierade och uppkopplade fordon ger vår kund helt nya utmaningar och spännande möjligheter. Vill du vara med och utveckla fordonsindustrins framtida tekniska lösningar hos vår kund? Sök då tjänsten som Junior Konstruktör för kylsystem - vi behandlar ansökningar löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Junior Konstruktör! Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, och du kommer att vara anställd av Professionals Nord. Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund under en 12 månaders period. Förutsatt att samarbetet fungerar bra, är målsättningen att tjänsten därefter ska övergå till en anställning direkt hos kunden.

Teamet ansvarar för kylpaketet i fronten av lastbilen både för konventionella och elektriska fordon. Systemet hanterar temperaturen på den konventionella förbränningsmotorn, elektrisk drivlina, batterier, laddningsgränssnitt, kraftuttag, CAB och andra elektriska komponenter. Detta system spelar en mycket central och viktig roll för framtida kundupplevelser när det gäller prestanda, räckvidd, laddningsupplevelse och körning. Teamet består i sin helhet av 20 personer som i sin tur är uppdelat i tre huvudansvarsgrupper. Teamet ser nu fram emot att välkomna en ny kollega som vill bli en del av deras globala utvecklingsteam mot världens bästa kylsystem!

Arbetsuppgifter

Som konstruktör för kylsystem kommer du bli tilldelad ett av huvudansvarsområdena där du driver utveckling av komponenter från idé till industrialisering. Din roll kommer bland annat innebära planering av arbetsmetod, verifiering, tät dialog med tvärfunktionella team men också leverantörer samt 3D-modellering. Exempel på arbetsuppgifter är blanda annat:
 • Sätta det tekniska konceptet för utvecklingen av komponenter
 • Diskutera lösningar med internationella leverantörer
 • Skapa prototyporder
 • Kontrollera den tekniska lösningen och följa upp utfallet av komponenterna efter lansering
Vi söker dig som:

För att trivas i rollen som Konstruktör ser vi gärna att du är en nyfiken problemlösare som trivs med att arbeta i ett tätt team. Vi tror även att du är flexibel inför förändrade förutsättningar i arbetet i och med teknikens utveckling. Du har god kommunikationsförmåga och räds inte av att ta kontakt med kollegor och andra team i organisationen för att ta ditt arbete framåt! Krav för tjänsten är:
 • Högskoleingenjörsexamen alternativt Civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller inom annat relevant tekniskt område
 • Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift.
 • Starkt intresse för 3D-modellering
 • Intresse för att jobba i en agil teambaserad miljö med kund- och användarfokus
Du erbjuds:
 • En möjlighet att utvecklas i ett internationellt sammanhang och lär dig av all kompetens och kollegor inom hela koncernen
 • Internationellt lagarbete och sätta branschstandarden för kylsystem
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter i ett prestigelöst team med ledarskap som lägger fokus på kompetensutveckling, frihet under ansvar och välmående!
START: Omgående, enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Filippa Furugren
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare