Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Junior Konstruktör för industriell tillverkning!

Ansök nu
Ta chansen att ägna dig åt konstruktion och teknisk problemlösning i världsklass! Transportsektorn befinner sig just nu i ett gigantiskt tekniksprång där utvecklingen av autonoma, elektrifierade och uppkopplade fordon ger vår kund helt nya utmaningar och spännande möjligheter. Vill du vara med och utveckla fordonsindustrins framtida tekniska lösningar hos vår kund? Sök då tjänsten som Junior Konstruktör - vi behandlar ansökningar löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Junior Konstruktör! Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, och du kommer att vara anställd av Professionals Nord. Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund under en 12 månaders period. Förutsatt att samarbetet fungerar bra, är målsättningen att tjänsten därefter ska övergå till en anställning direkt hos kunden.

Gruppen du kommer tillhöra är ansvariga för att tillgodose koncernen och framtida samarbetspartners behov av nya växellådsplattformar - elektrifierade och konventionella, de är med och driver skiftet. Idag är gruppen 10 personer, med varierad erfarenhet, ålder och etnicitet. Ditt team ansvarar för övergripande planering, finansiering, konstruktion och implantation för komponenter i produktion.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör inom produktvård kommer du att arbeta för produkternas fortsatta utveckling både i from av kvalitet men också budget. Du kommer i din roll arbeta tvärfunktionellt och därmed har daglig kontakt med tvärfunktionella team men också leverantörer både internt och externt. Teamet arbetar med hela drivlinan bakom motorn, mer specifikt handlar det om till exempel växellåda, nav, koppling och drivaxel! Exempel på arbetsuppgifter är blanda annat:
 • Sätta det tekniska konceptet för utvecklingen av komponenter
 • Diskutera lösningar med leverantörer
 • Skapa prototyporder
 • Kontrollera den tekniska lösningen och följa upp utfallet av komponenterna efter lansering
Vi söker dig som:

För att trivas i rollen som Konstruktör ser vi gärna att du är en nyfiken problemlösare som trivs med att arbeta i ett tätt team. Vi tror även att du är flexibel inför förändrade förutsättningar i arbetet i och med teknikens utveckling. Du har god kommunikationsförmåga och räds inte av att ta kontakt med kollegor och andra team i organisationen för att ta ditt arbete framåt! Krav för tjänsten är:
 • Högskoleingenjörsexamen alternativt Civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller inom annat relevant tekniskt område
 • Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift.
 • Starkt intresse för produktutveckling och CAD
 • Intresse för att jobba i en agil teambaserad miljö med kund- och användarfokus
Du erbjuds:
 • En möjlighet till kickstart i karriären där teamet bistår med ett gediget onboardingprogram som innehåller allt från utbildningar, besöka montering och egen tillverkning till en dedikerad mentor!
 • En roll som inte bara erbjuder stor variation i arbetet utan du får också möjligheten att bredda och fördjupa dig inom konstruktion, uppdragsledning och elektrifiering.
 • Ett långsiktigt konsultuppdrag med goda chanser till överrekrytering!
START: Omgående, enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Filippa Furugren
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare