Hoppa till innehåll
Ansök nu
Fordonsindustrin är äntligen under förändring vår kund tar nu taktpinnen mot hållbara transportsystem. Önskar du att ha stora möjligheter att bidra till hållbar framtid och genom miljötålighetsprovning säkerställa tillförlitligheten i fordon för det kommande teknikskiftet?

Information om kundföretaget
Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden - kunden först, respekt för individen, eliminera slöseri, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer. Du kommer att tillhöra gruppen Autonomous Vehicles Management som arbetar med autonom fordonshantering och ansvarar för att bygga, underhålla och konfigurera autonoma fordon och testriggar. Teamet består av fordonsingenjörer och projektledare där du som fordonsingenjör främst kommer att arbeta i labbmiljöer för att kunna leverera den bästa autonoma lösningen.

Arbetsuppgifter
Som fordonsingenjör arbetar du för interna projekt eller externa samarbetspartners, du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter som fokuserar på autonomin av satellitpositionering, kameror, radar och Lidar på fordon. Du arbetar i nära samarbete med utvecklingsteamet för att kommunicera feedback, förbättringsförslag och idéer för framtida funktioner och lösningar.

Som fordonsingenjör kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att:
 • Förbereda autonomt fordon för testning
 • Arbeta praktiskt vid fordonet med felsökning och systemstart
 • Samarbeta och kommunicera med utvecklingsteam för att säkerställa tidsmässig leverans
Som junior fordonsingenjör kommer du att bli tilldelad en fadder och få gå en utbildning om företagets säkerhetsrutiner och policys. Du kommer även att få en introduktion och vägledning till det tekniska systemet och arbetssätten.

Vi söker dig som:
 • Har en eftergymnasial högskoleingenjör mot relevant tekniskt område alternativt tidigare arbetat som exempelvis fordonselektriker
 • Trivs att arbeta praktiskt
 • Har grundläggande kunskaper inom Linux vilket är fördelaktigt för att hantera mjukvaran och systemuppbyggnaden
 • Du pratar flytande engelska
Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att bygga fordon och/eller utvecklar mjukvara på din fritid.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget, du är:
 • En lagspelare
 • Problemlösande
 • Prestigelös
 • Kommunikativ då det krävs i det tvärfunktionella arbetet
Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en fordonsingenjör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Louise Adrianzon

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Louise Adrianzon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare