Jr Utvecklingsingenjör inom Cyber Security till ledande bolag!

Jr Utvecklingsingenjör inom Cyber Security till ledande bolag!

Här har du möjligheten att ta nästa steg efter din examen hos en av Sveriges största fordonstillverkare i Södertälje! I rollen får du arbeta brett och ta stort ägandeskap med inslag av allt från programmering till cyber-säkerhet. Sök rollen redan idag så pratar vi mer!


Information om tjänsten

Vi söker en Junior Utvecklingsingenjör inom funktions-kravställning och Cybersäkerhet. Du kommer att tillhöra gruppen RBSC som arbetar med förvaltning och utveckling av funktioner inom Buschassi. Ni ansvarar även för att samtliga funktioner uppfyller de lagar och riktlinjer som finns kopplat till Cybersäkerhet.

Detta är en stor och viktig del kopplat till framtidens bussar och lastbilar. I teamet uppmuntras innovation och ni arbetar i kombinationen mellan system och fordon och får möjligheten att snabbt se resultatet av er insats. Gruppen består av 10 personer och nu söker vi dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med dem, så att slutprodukten fortsätter vara ledande på marknaden inom Fordonsbranschen.


Arbetsuppgifter

Det är en omväxlande roll där du arbetar både tekniskt, administrativt och interagerar med många parter. Du kommer exempelvis att:
 • Arbeta med kravställningsverktyg samt utreda och dokumentera krav på funktioner
 • Ta ägandeskap för funktioner samt arbeta med kravställning, förvaltning och utveckling av nya funktioner (C, Python, Matlab och Simulink).
 • Säkerställa att samtliga funktioner upprätthåller en kvalitativ nivå kopplat till cyber-säkerhet
 • Testa funktioner live i fordonet på kör-bana
Du erbjuds
 • En detaljerad plan för din introduktion som kommer vara skräddarsydd för dig och din första tid i rollen
 • En möjlighet att vara en viktig del i utvecklingen av funktioner i världsklass
 • Flexibel arbetstid både från kontor och hemifrån.
Vi söker dig som
 • Har ett stort intresse inom komplexa system
 • Besitter grundläggande kunskaper inom C, Python, Matlab eller Simulink
 • Är utbildad Högskole- eller Civilingenjör inom exempelvis maskin/data/elektro- eller farkostteknik
 • Har B-körkort
För att trivas i den här rollen tror vi att du är driven, ansvarstagande och kvalitetsmedveten i allt det du tar dig an. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor så har du lätt för att skapa kontakter och är lyhörd. Med ansvar för funktioner bör du trivas med att arbeta strukturerat och har ett stort intresse för teknik och fordonsbranschen.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: kathinka.evers@pn.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Kathinka Evers
Email Mejla Kathinka Evers
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 13 apr 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!