Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Jobba som Business Analyst hos världsledande fordonstillverkare

Ansök nu
Fordonsindustrin genomgår förändringar och vår kund tar nu ledningen mot hållbara transportsystem. De genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till att leverera kompletta och hållbara transportlösningar. Vi letar efter fler medarbetare som vill vara med på denna spännande resa och söker nu en Junior Business Analyst! Om du vill vara den viktiga länken mellan användare och utvecklingsteam som en del i transformationen så väntar vi på din ansökan redan idag!


Information om bolaget


Inom avdelningen Vehicle Service Information (YS) tillhör du en grupp på 7 kollegor som tillsammans utvecklar företagets globala servicemarknadsinformation. De står inför många nya utmaningar som kräver nya processer, metoder och systemstöd. Dessa stöder behoven inom deras interna utveckling och informationsproduktion och i förlängningen företagets globala verkstadsproduktion. För att lyckas i resan vill de stärka teamet för att bidra i utvecklingsarbetet tillsammans med användare, kunder och IT-leverantörer.


Information om tjänsten


Som Business Analyst ansvarar du för kontakten med personer inom verksamhetsområdet och tillsammans med Produktägare och Business Architects ansvarar ni för att det finns en plan för deras behov av förändringar inom området - både vad gäller arbetssätt och IT-stöd.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande utreda verksamhetsbehov, från mindre ärenden till större utredningar och projekt, och omsätta dem till tydliga krav inom process, metod och systemstöd kopplat till TSM (Technical Service Market).
  • Förstå hur krav och lösningar kommer att påverka YS processer, metoder och lösningar.
  • Tillsammans med nödvändiga grupper och team översätta behoven till tekniska lösningar, antingen utvecklade av bolaget själva eller i samarbete med våra IT-leverantörer.
  • Tillsammans med verksamheten säkerställa och testa att levererade lösningar uppfyller behoven.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En gedigen introduktion och en senior kollega som du kommer följa under din första tid
  • Möjligheten att växa internt då många avdelningar i bolaget behöver liknande kompetens och därför finns det en bredd av mer avancerade roller att sträva efter
  • Flexibel arbetstid både från kontoret men också hemifrån
Vi söker dig som
  • Innehar en Högskoleutbildning inom data/systemvetenskap alternativt annat relevant område
  • Tycker det är roligt att arbeta med både människor och teknik
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och vill att du är en strukturerad och pedagogisk person samt en stark lagspelare.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Filippa Furugren
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare