Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Trafikvärd till Nobina !

Publiceringsdatum
26 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Söker du ett deltidsjobb vid sidan av idrotten eller studierna? Vill du vara en del av ett team som arbetar för att säkerställa smidig och säker trafik?

Nobina är Nordens största kollektivtrafikoperatör och en viktig del av samhällets infrastruktur. Just nu söker vi efter dedikerade individer som vill vara en del av vårt team och säkerställa en smidig framkomlighet för trafiken vid vägarbeten eller andra tillfälliga hinder.

Rollbeskrivning & ansvarsområden.
För att arbeta i trafiken krävs utbildningen Arbete på väg, har du inte den? Ingen fara, vi utbildar dig innan din första arbetsdag!

Som flaggvakt/trafikvärd har du en nyckelroll i att dirigera trafiken och säkerställa att vägarbeten och andra tillfälliga hinder hanteras på ett effektivt och säkert sätt.

Som flaggvakt/trafikvärd är du hjälten på vägen som säkerställer att förare och fotgängare navigerar säkert genom exempelvis arbetsområden. Med din tydliga kommunikation blir du en viktig länk för att minimera trafikstockningar och skapa en trygg miljö.

Om du är redo att ta ansvar, arbeta utomhus och vara en del av ett team som gör verklig skillnad på vägarna, då är rollen som flaggvakt/trafikvärd rätt för dig. Gör dig redo att bli en del av vår trafiksäkerhetsarmé och bidra till en smidigare resa för alla! Sök idag och bli en del av vårt dedikerade team.

Personprofil
Vi söker dig som är ute efter ett spännande och betydelsefullt deltidsjobb vid sidan av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning. Vidare ser vi att du är serviceminded, lugn samt en god informatör. För att lyckas i denna roll är det krav på B-körkort och goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Deltid vid behov.
Plats: Södertälje.
Arbetstider: Varierande.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. För mer information, besök www.performiq.se
Välkommen med din ansökan!

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. För mer information, besök www.performiq.se Välkommen med din ansökan!