Engagerad Lönekonsult till Metric Accounting

Engagerad Lönekonsult till Metric Accounting

Arbetsbeskrivning

I rollen som lönekonsult kommer du framför allt arbeta med mindre- till medelstora kunder, inom en bredd av branscher. För dina kunders räkning kommer du hantera deras löneprocesser, vilket inkluderar själva lönekörningen, utlägg och reseräkningar, traktamenten mm. Utifrån bredden av kunder kommer du hantera löner för såväl tjänstemän som yrkesarbetare. Du arbetar i flertalet olika lönesystem, men i huvudsak i Visma Lön. I rollen som lönekonsult förväntas du agera konsultativt gentemot dina kunder, både i form av rådgivning och för att säkerställa en smidig och kvalitativ löneprocess.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har några års erfarenhet av att arbeta inom löneområdet, som löneadministratör, lönespecialist eller lönekonsult. Du är bekväm med att självständigt hantera löneprocessen från start till slut och trivs i en konsultativ roll med kundkontakt. Vi ser det som starkt meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta på byrå, även om detta inte är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna roll och letar efter dig som har en stark kommunikativ förmåga, är lösningsorienterad och har ett positivt mind set. Du är strukturerad i ditt arbete och kan på ett pedagogiskt sätt guida dina kunder rätt. Vi letar efter dig som trivs i en dynamisk miljö, där du får arbeta med frihet under ansvar.

Vi erbjuder

Metric Accounting erbjuder, utöver en stark gemenskap och utveckling, även flexibilitet i vårt arbete och generösa förmåner. Detta är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning om sex månader. Placering för rollen är i Södertälje, där Metric erbjuder hybridarbete och flexibla arbetstider. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek HR. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 745 43 11.

Om Metric Accounting

Vi startade för drygt 20 år sedan i Sollentuna och har idag kontor i Stockholm City, Sollentuna, Södertälje och Visby. Tillsammans är vi 50 konsulter som jobbar för att skapa värde för våra uppdragsgivare genom effektiv redovisning, god rådgivning, stort engagemang, personligt bemötande och alltid med företaget och företagaren i fokus.

Vi hjälper idag ca 300 små som stora företag i många olika branscher och har erfarenhet av att tillgodose deras önskemål under bolagets olika utvecklingsfaser. Vår Ambition är att Tillsammans med företagaren skapa värde och utveckla företaget.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla My Andersson
Område Södertälje
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!