Vill du jobba med ett härligt team i ett välskött, stabilt företag, dagtid måndag till fredag?

För att stärka vårt kockteam söker Matmästarna en engagerad lunchkock som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare.

Vi söker dig som är utbildad kock, driftig och engagerad och tycker om att laga god mat från grunden. Du brinner för god, vällagad mat, är kreativ mat, ha fin känsla för service och gilla gästkontakt. Du kommer arbeta tillsammans med vår kökschef och övriga team.

Hos oss är tempot högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flexibel, stark och kunna ta egna initiativ och hålla många bollar i luften. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra.

I gengäld ingår du i ett trevligt team. Hos oss trivs många länge. Arbetstiden är huvudsakligen dagtid, från måndag till fredag klockan 7.00-15.45. Helgarbete förekommer. Tjänsten finns i Södertälje och är tillgänglig från januari 2023.

Du bör ha minst 2 års yrkeserfarenhet. Det är mediterande om du har erfarenhet av cateringsverksamhet.
Körkort är ett plus. Svenska i tal och skrift är ett krav. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.

Vi kallar till intervju löpande så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan eller frågor till jenny@matmastarna.se eller 08-550 330 33. Vår Kökschef Marco nås på 08-553 865 75. Mer information om oss finns på www.matmastarna.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://matmastarna.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Matmästarna driver Volkswagen Groups lunchrestaurang på huvudkontoret i Södertälje där ca 350 lunchgäster serveras dagligen. Vi har även populärt catering- och konferensutbud, frukost och en mindre matsal lunchbokningar.