Operatörer sökes till AstraZeneca

Operatörer sökes till AstraZeneca

På AstraZeneca gör alla våra medarbetare skillnad för patienters liv varje dag.

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer.

Din roll

Som operatör inom Sweden Operations är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment. Uppföljning och problemanalyser gör du med hjälp av Lean-verktyg. Operatörer sköter driften av tillhörande utrustning inom ett avsnitt. Detta innebär förberedelser inför nya processer, övervakning under processens gång, samt avslutande åtgärder (rengöring etc.) efter avslutad process. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice). Företaget har öppet dygnet runt och du kommer att arbeta skift.

Kravprofil
  • Gymnasiekompetens alternativt relevant arbetslivserfarenhet
  • Meriterande är studier på Mälardalens tekniska gymnasium, MTG
  • Minst två års arbetslivserfarenhet är önskvärt. Gärna inom industri och produktion. Särskilt inom läkemedelsbranschen och/eller inom AstraZeneca.
  • Krav på mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.- Ett dokumentationstest kommer att genomföras vid intervjutillfället
  • Erfarenhet av GMP och LEAN är meriterande då det är arbetssätt som genomsyrar hela AstraZeneca.
  • God datavana. Van att arbeta med t ex MS-Office.
  • Meriterande med erfarenhet i affärssystem, t ex SAP
  • Vara kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens.
  • Kunna arbeta alla typer av skift.
Framgångsfaktorer

Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete.

Om ansökan:

Urval görs löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista dag för ansökan. Har du frågor kring tjänsten, välkommen att mejla filip.olofsson@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Logent
Telefon 0841003161
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 jan 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!