Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Söker du nya jobbmöjligheter inom industri/produktion i Södertälje?

Ansök nu
Annons för kommande uppdrag inom industri/produktion!

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett uppdrag inom industri/produktion - vi anställer löpande efter behov. Är du intresserad av ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Är du intresserad av att omvandla tidigare erfarenheter inom industri/produktion till att bidra till nya organisationer, då kan detta vara något för dig!

OBS! DETTA ÄR EN INTRESSEANMÄLAN FÖR KOMMANDE UPPDRAG OCH GÄLLER ALLTSÅ INGEN AKTUELL TJÄNST.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan diverse arbeten som sker inom industri/produktion . Vi söker ex. montörer, processoperatörer, maskinoperatörer och truckförare till olika kunder i Södertälje.

Din bakgrund

Vi söker dig som har teknisk/praktisk utbildning eller som arbetat inom industri tidigare. Du har kanske arbetat med montering av olika slag, kört truck eller jobbat som maskinoperatör. Vi ser att du är noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Placeringsort: Södertälje
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, skift förekommer
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Kan variera mellan 6 månaders visstidsanställning via Lernia med god chans till förlängning eller direkt anställning hos någon av våra kunder.
Hur du ansöker

För att ansöka klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Emeline Lindroth via e-post: emeline.lindroth@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och eftersom att detta inte gäller en aktuell tjänst utan är för kommande uppdrag finns ingen garanti att du får återkoppling inom kort.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare