Hoppa till innehåll

Butiksmedarbetare till K-Rauta Södertälje

Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. På K-Rauta är det full fart och högt i tak - bokstavligt talat (vissa varuhus har 10-12 meter i takhöjd). Vi drivs av försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten.

Varför K-Rauta?
Hos K-Rauta fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Anställningen är på deltid (20 h per vecka) enligt schema som innebär att du har arbetspass även kväll och helg. Tjänsterna är vikariat alternativt visstidsanställning i 6 månader, under perioden 1 november till och med 30 juni 2024. Möjlighet finns att tjänsterna kan utökas till heltid under perioden.

Som butikssäljare i varuhuset och på vår bygg gård är dina främsta arbetsuppgifter att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, kassaarbete och varuexponering. Alltid med en servicenivå i världsklass! Du kommer att ansvara för att alla kunder lämnar varuhuset nöjda, att ge korrekt information till kunderna samt att arbeta för den bästa arbetsmiljön i varuhuset. Du kommer kontinuerligt uppdatera dina kunskaper samt lära ut dina kunskaper till kollegor och alltid utföra daglig drift i enlighet med våra rutiner och processer.


Du har gymnasieutbildning och datorvana, Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med försäljning och har kassavana.

Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är mycket meriterande, och även truckkörkort.

Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och utåtriktad. Du har förmågan att hålla många bollar i luften och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och lever efter mottot att ingenting är omöjligt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Känns någon av rollerna ovan som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga ett CV och några rader om dig själv.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. Kesko värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring någon av tjänsten? Hör då gärna av dig till Varuhuschef Ada Karovic, se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

Kesko logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
28 nov. 2023 (1 dag kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen Kesko Oy som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. Kesko Oy har ca 45000 anställda med verksamhet i 7 olika länder.

I Sverige verkar Kesko under varumärkena K-Rauta, K-Bygg och Onninen - med starkt fokus på den gröna omställningen. Vi har 72 anläggningar och varuhus över hela landet, med centrallager i Örebro och huvudkontor i Kista. Totalt sysselsätter vi ca 1800 medarbetare i Sverige.

Kesko Sverige finns för att vi bygger någonting bättre på ett ansvarsfullt sätt. Att bygga är att växa. Det är att förena, lägga till och skapa något större och bättre. Vi äger och driver varumärkena K-Bygg och K-Rauta inom bygghandel samt Onninen inom teknisk handel. Tillsammans har vi storleken att göra skillnad.

Vi som jobbar på Kesko i Sverige har ett gemensamt mål: att vara bäst i Sverige inom bygg- och teknisk handel och dessutom vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Tillsammans bygger vi någonting bättre, varje dag!

http://www.k-rauta.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga