Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I din roll som Rekryterare kommer du att driva och ansvara för flera rekryteringsprocesser parallellt tillsammans med ansvarig chef. Det innebär att du behöver ha en god förståelse för rekryteringsprocessen för att kunna guida och coacha de ansvariga cheferna i deras sökande för nya medarbetare till sina respektive team. Rollerna som du kommer rekrytera till är främst tech-roller. Under hösten kommer vår kund att implementera ett nytt HR-system vilket innebär att du kommer bli en viktig del i den förändringsresan där alla behöver lära sig det nya systemet.

Kvalifikationer
  • Du har en akademisk examen inom HR eller liknande. Alternativt arbetslivserfarenhet som går att likställa med en examen.
  • Du har erfarenhet av hela rekryteringsprocessen från ax till limpa.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att rekrytera techprofiler.
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som Rekryterare är det viktigt att du är bra på att kommunicera, både med kandidater samt ansvariga chefer. Du är stresstålig, noggrann och arbetar strukturerat. Du har en genuin nyfikenhet på människor och får de att känna sig trygga i rekryteringsprocessen med dig!

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med viss möjlighet att arbeta på distans. Vår kund önskar start 2023-06-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-11-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Södertälje. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ledande inom fordonsindustrin och finns i 100 länder. I Sverige är huvudkontoret strax utanför Stockholm och här arbetar man med omställningen för ett hållbart transportsystem och skapar en värld av mobilitet som är bättre för både företagen, samhället och miljön.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare