Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Redovisningsekonom! Vår kund söker en junior person som ska arbeta med redovisning och rapportering. Du kommer arbeta tillsammans med redovisningsansvarig för en av de större enheterna. I rollen kommer du att hantera större datamängder i olika system och du kommer arbeta med kontoavstämningar, betalningar, fakturering, rapportering med mera.

Kvalifikationer
  • Utbildning ifrån universitet, högskola eller yrkeshögskola inom redovisning eller motsvarande.
  • Goda kunskaper i löpande bokföring, bokslut och koncernrapportering.
  • Goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av Oracle är meriterande men inte ett krav.
  • Flytande i svenska i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom är du analytisk, noggrann, välorganiserad samt duktig på siffror. Du bör vara bekväm med att arbeta självständigt och tillsammans i team.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-01-15 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: redovisning, redovisningekonom, redovisningskonsult
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ledande inom fordonsindustrin och finns i 100 länder. I Sverige är huvudkontoret strax utanför Stockholm och här arbetar man med omställningen för ett hållbart transportsystem och skapar en värld av mobilitet som är bättre för både företagen, samhället och miljön.