Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som HR-Generalist inom HR Service Center bidrar du till att vår kunds chefer och medarbetare får professionellt HR-stöd. Som HR-Generalist hos vår kund är du ansiktet utåt för HR-stödet och du får HR-frågor från medarbetare, chefer och lokal HR. Du kommer att vara en viktig del i att bygga hur vår kund ska arbeta med HR-stöd i framtiden!

Inom HR Service Center kommer du som HR-Generalist professionellt att ge råd och stöd till chefer, medarbetare & HR. Du svarar på frågor via telefon och e-post gällande frågor som rör HR-relaterade områden; t.ex. frågor som rör anställning av anställda, lönefrågor, beskrivning av processer och rutiner, tolkning av avtal, regelverk och policyer samt stöd i HR-system. Du kommer också att vara en del av att vara med och utveckla nya processer och standarder inför moderniserandet och digitaliserandet av HR-stödet.

Kvalifikationer
  • Du har en examen inom HR alternativt arbetserfarenhet som går att likställa med en utbildning.
  • Du har dokumenterad erfarenhet i rollen som HR-Generalist.
  • Du har goda kunskaper i HR-processer och IT-system.
  • Du har erfarenhet av förändringsarbete.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet av Service Now eller Success Factors.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som HR-Generalist bör du ha en mycket hög servicenivå för att medarbetarna ska känna att det är lätt att kontakta HR Service Center och att de alltid har nära till snabb information med hög kvalitet. Som person är du positiv och engagerad och har en "kan göra-attityd". Du är en lagspelare som gillar att samarbeta. Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och har förmågan att prioritera och byta fokus utifrån verksamhetens behov.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet till att arbeta viss del på distans. Vår kund önskar start 2023-06-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-06-01 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Södertälje. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johansson
Telefon
Email
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ledande inom fordonsindustrin och finns i 100 länder. I Sverige är huvudkontoret strax utanför Stockholm och här arbetar man med omställningen för ett hållbart transportsystem och skapar en värld av mobilitet som är bättre för både företagen, samhället och miljön.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare